Βλέπεις τη Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και σκέφτεσαι αυτόματα ότι όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτό. Και βγήκε. Η δημοσιογράφος έριξε το γνωστό της mean look στον συνάδελφό της όταν αυτός έτρεξε να σβήσει τη φωτιά που άναψε η επιμονή της στο θέμα των υποκλοπών.

Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η παρουσία στο δελτίο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Σωκράτη Φάμελλου. Οι επίμονες ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα στον κ. Γεωργιάδη για θέματα όπως οι υποκλοπές και η παραίτηση Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, φαίνεται να ενόχλησαν τον Γιάννη Πρετεντέρη που ήθελε κι αυτός να κάνει τις ερωτήσεις του στον υπουργό. Λέμε τώρα. Μπορεί επίσης να ήθελε να προχωρήσουν γρήγορα γρήγορα σε άλλο θέμα ώστε να ξεκουραστεί ο υπουργός.

Έτσι, παίρνοντας τον λόγο, είπε με ειρωνικό τρόπο “να σταματήσει η Εξεταστική Επιτροπή, για να ρωτήσω τον κ. Γεωργιάδη”, με την παρουσιάστρια να γυρνάει προς το μέρος του και να ρωτά ενοχλημένη “Εξεταστική είναι αυτό;”, πάντα με το γνωστό της βλέμμα. Εν τω μεταξύ τη δουλειά της έκανε η δημοσιογράφος.

Δείτε τα στιγμιότυπα 9:20 του παρακάτω βίντεο: