Η δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης αποδεικνύεται, πλέον, κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Αν δεν διαβάσουμε έστω και ένα κείμενο που να περιλαμβάνει το “AI”, κάτι δεν πάει καλά. Είναι κάτι σαν τα πληρωμένα προεκλογικά σποτ. Έτσι, ήταν επόμενο να εμφανιστούν και αρκετοί “ψηφιακοί¨ καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν chatbots τεχνητής νοημοσύνης (όπως το Midjourney) για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εικόνες. 

Μέχρι σημέρα, ειδικά από τότε που έγινε μόδα, είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσει τόνους έργων τέχνης που παρουσιάζουν γνωστές προσωπικότητες σε διάφορες περιστάσεις. Σιγά μην γλίτωναν τα Φιλαράκια, η πιο γνωστή sitcom σειρά όλων των εποχών που για κάποιους θεωρείται προσβλητική σειρά.

Πρόσφατα, έγινε μια ανάρτηση από ένα ζευγάρι Ιταλών που δείχνει τις παιδικές εκδοχές του καστ των FRIENDS και ναι, έχει γίνει viral. Η ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στο Instagram περιλαμβάνει φωτογραφίες των Ρέιτσελ, Ρος, Τσάντλερ, Τζόι, Μόνικα και Φοίβη ως παιδιά.

Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται καν να κοιτάξετε δύο φορές για να καταλάβετε τις “παιδικές εκδοχές” των ηθοποιών και, επίσης μεταξύ μας, είναι αρκετά κρίπι όλο αυτό, κάτι δεν μας κολλάει. Από εμάς είναι όχι, παρ’ όλα αυτά, θα αφήσουμε ελεύθερες τις φωτογραφίες να τις κρίνετε και εσείς.