Αν χρωστάτε στον κολλητό ή την κολλητή 200 ευρώ και δεν τα έχετε επιστρέψει ακόμα, μπορείτε να τους μιλήσετε και να τους εξηγήσετε ότι είστε κάπως στριμωγμένοι αυτή την περίοδο. Θα το καταλάβουν, ίσως και να απλώσουν το χέρι τους στον ώμο σας μαζί με ένα «ξεκόλλα».

Αν πάλι έχετε φεσώσει γύρω στο ένα εκατομμύριο τους πελάτες σας, τότε καλύτερα να κάνετε τον σταυρό σας, να αφήσετε μούσι και να εξαφανιστείτε ζητώντας τη βοήθεια του Θεού. Αυτό έκανε και ένας επιχειρηματίας στην Πάτρα.

Ο άνθρωπος του Θεού, δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, όταν αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και να ρίξει πιστόλι σαν γνήσιος Έλληνας, αφήνοντας στον αέρα πάγο τους πελάτες του. Δυστυχώς για εκείνον, όμως, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και 14 χρόνια μετά την επική πιστόλα, τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media, όταν συνειδητοποίησαν ότι έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατομμύριο ευρώ συνολικά. Σιγά το ποσό, υπάρχουν και χειρότερα. 

Τα θύματά του, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Υπέροχο. Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν ωριμάσουν το επιτρέψουν οι συνθήκες.