Είναι Παναθηναϊκός και δεν το κρύβει. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως κάθε Κυριακή άλλωστε, βρέθηκε στη Λεωφόρο για να δει την ομάδα του να τερματίζει και επίσημα στη δεύτερη θέση αλλά, δυστυχώς, ενεπλάκη στα μικροεπεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Άρη. 

Ο  Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα από την Θεσσαλονίκη και επειδή μια ένταση υπήρχε το τελευταίο διάστημα λόγω του χαμένου πρωταθλήματος, είχαμε μερικές ομορφιές και οπαδούς και ΜΑΤ. Μάλιστα, πριν τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου υπήρξε ένταση και επεισόδια μικρής έκτασης, στη μέση των οποίων βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός, γνήσιος οπαδός από κούνια, δεν επιλέγει να καθίσει στη θύρα των επισήμων ή σε κάποια πιο high class θέση, αλλά στη Θύρα 13 μαζί με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού. Έτσι και την Κυριακή (14/5), ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο πέταλο, όπως και στα επεισόδια. 

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok, βλέπουμε τον ηθοποιό να είναι ανάμεσα σε έναν άνδρα των ΜΑΤ και σε οπαδούς που πετούσαν αντικείμενα, κάνοντάς τους χαρακτηριστικές χειρονομίες να σταματήσουν. Ήταν η καλή πράξη της ημέρας. Αυτό δεν άρεσε και τόσο σε άλλους οπαδούς που ακούγονται στο βίντεο να ρίχνουν καντήλια στον Βασίλη Μπισμπίκη. Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως αστείο. Το βίντεο, όχι η πέτρα που πέρασε από δίπλα του. Προσοχή, παιδιά.

@qqinq13 #mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia ♬ original sound – Stavrhs