Η Ελληνική Αστυνομία νιώθει σέξι και αυτό παραβγαίνει προς τα έξω

Μα δεν είναι πολύ χαριτωμένοι;

Η Ελληνική Αστυνομία νιώθει σέξι και αυτό παραβγαίνει προς τα έξω

Μα δεν είναι πολύ χαριτωμένοι;


Όλοι το έχουμε καταλάβει. Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει να μας δείξει πόσο χαλαρή, αστεία, φιλική και με χιούμορ είναι κατά βάθος. Όπως όλοι, έτσι και η ΕΛ.ΑΣ έχει βρει τα social media για να χτίσει αυτό της το προφίλ κόντρα στην αυταπόδεικτη βία και αυθαιρεσία της στην πραγματική ζωή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα ψέμα και η ΕΛ.ΑΣ το κατάλαβε τέλος πάντων. 

Στο τελευταίο της «χτύπημα», ο λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ στο Twitter αποφάσισε πως δεν μας έχει κριντζάρει αρκετά. Αντέχουμε και άλλο. Με αφορμή ένα hashtag με απήχηση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, το #Σέξυ_είναι, η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να μας αποτελειώσει. 

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, λοιπόν, #Σέξυ_είναι μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και συγκεκριμένα, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού της αστυνομίας. Με μεγάλο το “POLICE” γραμμένο πάνω, να καψώσουμε. 

Τι εννοείτε; Δεν είναι; Μήπως δεν σας νοιάζει τι βρίσκει σέξι η αστυνομία; Ή μήπως δεν βρίσκετε τίποτα το fun και cute στην αστυνομία; Ε, μην είστε τέτοιοι. 

Σε κάθε περίπτωση σας αφήνουμε παρακάτω το tweet γιατί λίγο cringe την ημέρα σε κάνει να εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή. 

ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ.  

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα