Υπάρχουν κάποιες ταινίες που πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιος τις παρακολουθεί. Το “Γάμος αλά ελληνικά 3” ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφουμε για τη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό μας”  η αχρείαστη συνέχεια της ταινίας που έκανε πρεμιέρα πριν 20 χρόνια, δείχνει τους πρωταγωνιστές να επισκέπτονται την Ελλάδα.

 

Γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2022 στην Κέρκυρα. Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία και η Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά ως «Τούλα Πορτοκάλος». Κριντζ. Στην ίδια εκπομπή, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Άγγελος Βουράκης μετέφερε την πληροφορία ότι η άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα γίνει την 1η Ιουνίου”. Θα σας εξηγήσουμε πώς σχετίζονται τα δύο αυτά γεγονότα. 

“Πολλά έχουν συμβεί από τότε που παντρεύτηκα. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό όπου μεγάλωσε, στην Ελλάδα, και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας. Οπότε θα κάνουμε ριγιούνιον”, λέει η Τούλα στο ολιγόλεπτο κλιπ. Παρακολουθούμε, λοιπόν, τους συγγενείς της να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο. 

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε (αν και δεν έχει ξεχαστεί) ότι ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης. Ωστόσο, ένα χρόνο πριν ο Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστούσε στην ταινία. Εννοείται το ψάξαμε και το όνομά του απουσιάζει και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει το IMDb.

O Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στην ταινία στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από 9 μήνες. Επίσης σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιού αποκάλυψε πως το νέο του look με το μουστάκι οφείλονταν στον ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος. Ο ήρωας του λεγόταν Πέτρος. 

Σίγουρα κόπηκε  στο μοντάζ του σχετικού trailer και κάτι μας λέει ότι δεν θα εμφανιστεί στην ταινία που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Το «Γάμος αλά ελληνικά 3», ένα μεγάλο μέρος του οποίου γυρίστηκε στην Κέρκυρα και την Αθήνα, αποτελεί φόρο τιμής στον ηθοποιό Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος), ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021.  Στην παραγωγή -μεταξύ άλλων- συναντούμε ξανά τους Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Γκάρι Γκέτζμαν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.