Έτσι κινείται η οικονομία. Πάει ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ένα φωτοτυπείο, εκτυπώνει ό,τι έχει και δεν έχει και πάει σε ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ το οποίο δεν μας έδωσε τίποτα το εξαιρετικό, αν και αυτό το περιμέναμε αφού οι δημοσιογράφοι κάθονταν απέναντι από τους πολιτικούς αρχηγούς φορώντας φίμωτρο. Δυστυχώς, όμως, από αυτή τη φαρσοκωμωδία βγήκε ένας νικητής. Ναι, αυτός ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης -για τους δικούς του λόγους.

Στη μοναδική φορά που βρεθήκαμε κοντά σε μία είδηση, ήταν όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για «φυλακές», σχολιάζοντας το θέμα των υποκλοπών. Αναλαμπή ήταν, τα μάζεψε γρήγορα, ενώ οι περιορισμοί από την Διακομματική Επιτροπή δεν επέτρεψαν τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν εκείνη τη στιγμή ποιον εννοεί. Βέβαια, δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Διακομματική Επιτροπή για το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ που μόνο ντιμπέιτ δεν ήταν, αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί σύμφωνα με την Ράνια Τζίμα

Ας μείνουμε όμως στον Κυριάκο Βελόπουλο που έγινε viral για τις εικόνες που μοιράστηκε μαζί μας. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, απαντώντας στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το αν οι θέσεις τους υπαγορεύονται μόνο από την ορθοδοξία, είπε αρχικά: «Τις θέσεις μου τις υπαγορεύουν οι παραδοσιακές αξίες της χώρας μου. Μεγάλωσα με τα ήθη και έθιμα της χώρας μου κι αυτές οι ψευτοπροοδευτικές ιδέες με βρίσκουν απέναντι. Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με το παρά φύσιν ζην. Με τα περίεργα κακέκτυπα στερεότυπα που έρχονται απ’ έξω. Αυτό θέλω να επιβάλω στη χώρα μου».

 

Και κάπου εκεί εμφάνισε δύο εικόνες με την Παναγία γκέισα και Ινδιάνα. «Είναι σε βιβλία 3ης Δημοτικού. Δεν είναι πρόστυχο; Δεν είναι χριστιανοφοβία; Γιατί δεν το καταγγέλλει κανείς;». Ε, το ελληνικό ίντερνετ και οι χρήστες του Twitter δεν ήθελαν και πολύ, άρχισαν και αυτοί να μοιράζονται τις δικές τους γκέισες Παναγίες και σκέψεις γύρω από την ακατανόητη κίνηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

 

https://twitter.com/hashtag/debate?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://t.co/vTaAgAOvvB

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%84?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/debate?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://t.co/aH8Sgoduml

 

https://t.co/g7yER8Sj7h

 

 

https://t.co/xHZjEuCuVk