Δεν έχουμε αμφιβολία ότι υπάρχουν άπειρα βύσματα σε αυτή τη χώρα. Στην Αμερική τα λένε nepo babies. Δεν έχουμε επίσης καμία αμφιβολία ότι κάτι πήγε λάθος με τον ήχο του 16χρονου Βικτώρα Βερνίκου που μας είναι εξαιρετικά συμπαθής γιατί θυμίζει τα προσκοπάκια που πηγαίνουν κατασκήνωση. Διαφορετικά, κάτι πήγε εντελώς λάθος με την αντιληπτική ικανότητα των ανθρώπων που αποφάσισαν ότι φέτος η ελληνική συμμετοχή έπρεπε να θυμίζει act του Κακοφωνίξ αν είχε TikTok. Γιατί η γλώσσα που τραγουδούσε ο Βίκτωρ Βερνίκος στην πρόβα του θύμιζε Ντοθράκι. Στην περίπτωση που έπαθε κρίση πανικού πάνω στην σκηνή έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας και ταυτιζόμαστε. Έχει συμβεί σε όλους. 

 

https://t.co/2FNPwJi5Vq

Δεν είναι εύκολο να εκθρονίσεις την Λορίν. Τουλάχιστον, μπορείς να μη στονάρεις σε διαγωνισμό Eurovision. Αλλά, δεν είναι η πρώτη φορά που νιώσαμε ετεροντροπή βλέποντας κάποιον να τραγουδά. Θυμηθήκαμε αυτές τις ένδοξες στιγμές αβολοσύνης.

1. Στράτος Τζώρτζογλου εκτελεί live τα Χριστούγεννα

Δεν είπε ποτέ ότι είναι τραγουδιστής το πάλαι ποτέ ίνδαλμα του σεξ. Αλλά, δεν μας προετοίμασε ότι θα είναι τόσο φάλτσος. Δεν μπόρεσε η Μαίρη Συνατσάκη να συγκρατήσει την αμηχανία και τα γέλια της, λύγισε. Καταλαβαίνουμε. Ο Λιάγκας κρατήθηκε. Η Φαίη Σκορδά πάντως πιο ψύχραιμη από όλους. Ό,τι και να λέτε εμείς το βλέπουμε στο ριπίτ το βίντεο αυτό όποτε νιώθουμε χάλια.

2. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι serial killer τραγουδιών 

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει τα manifestations του και το ζει, στην εκπομπή του δοκιμάζει τις αντοχές των κριτών και των τηλεθεατών του τραγουδώντας. Όλες οι παρέες έχουν ένα φίλο “Νίκο Κοκλώνη” που αρπάζει το μικρόφωνο και πιστεύει ότι μπορεί να πει Βασίλη Καρρά. Το ανεχόμαστε.

3. Η Αγγελική Νικολούλη προσέφερε ατόφιο κριντζ στα 90s

To 1996 (πραγματικά ανοίξαμε το χρονοντούλαπο της ιστορίας) η Αγγελική Νικολούλη έκανε την Αλίκη και τραγούδησε στην εκπομπή της Κορομηλά το “Καροτσέρη” του Χατζιδάκι. Νιώσαμε ένα μούδιασμα. Έβαλε όμως συναίσθημα και μας κέρδισε.

4. H Νατάσα Θεοδωρίδου ίσως πρέπει να κάνει μήνυση στη Φαίη Σκορδά για το Φεγγάρι 

Άγνοια κινδύνου. Προσπάθησε η Φαίη Σκορδά να μας κάνει να μισήσουμε την κομματάρα της Νατάσας αλλά δεν τα καταφέρε. Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι καλή τραγουδίστρια.