Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να απασχολεί το ίντερνετ και τους φαν της. Όχι για τα πολλές φορές ακατανόητα στόρις της, αλλά για το γεγονός ότι μάλλον κάποια την αντικαθιστά σε αυτά τα ακατανόητα στόρις. Σε άλλα νέα, το ίντερνετ και κυρίως το TikTok, πιστεύει πως η Μπρίτνεϊ είναι AI και πως η Μπρίτνεϊ δεν είναι ελεύθερη, παρόλο που η κηδεμονία της τελείωσε το 2021, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο ινσταγκραμικός λογαριασμός BritneyIsNotFree ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ένας φαν της Μπρίτνεϊ χρησιμοποιεί ΑΙ για να βελτιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών της Μπρίτνεϊ από τον (υποτιθέμενο για πολλούς) γάμο της, οι οποίες ήδη φαίνονται ύποπτες σε πολλούς μιας και δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα η Μπρίτνεϊ να βγάζει φωτογραφίες με τόσο παλιάς τεχνολογίας κινητό. «Ξεθολώνοντας» τις φωτογραφίες, ο φαν διαπίστωσε πως η γυναίκα στη φωτογραφία δεν είναι καν η Μπρίτνεϊ. 

Από εκείνη τη στιγμή πολλοί χρήστες άρχισαν να δίνουν λίγη παραπάνω προσοχή στα βίντεο που φαίνεται να αναρτά η Μπρίτνεϊ. Σε αναλύσεις σε βίντεο στο TikTok, που ομολογούμε πως μας αγριεύουν, μπορείς εύκολα να πέσεις θύμα της συνωμοσιολογίας και να δεις και ΕΣΥ το eyeliner της να εξαφανίζεται σε ένα βίντεο όταν αλλάζει πόζα, γιατί πιθανότατα γκλιτσάρει το ΑΙ. 

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, πολλοί φαν δηλώνουν πεπεισμένοι πως τα τελευταία χρόνια, ό,τι βλέπουμε από τη Μπρίτνεϊ είναι ένα ψέμα και στα βίντεο και τις φωτογραφίες δεν είναι καν αυτή. 

Στον αντίποδα, πολλοί πιστεύουν πως αυτή η θεωρία δεν έχει καμία βάση. «Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας είναι εντελώς χαζές. Αφήστε τη Μπρίτνεϊ να ζήσει!», γράφουν κάποιοι χρήστες. 

Δείτε μερικά από τα βίντεο παρακάτω και προσπαθήστε να μη φρικάρετε: 

@harmlessness_ #stitch with @Cat Valles #greenscreen #britneyismissing #whereisbritney #ai #prayforbritney #shesgone #hollywood #britneyspears #samasghari #loutaylor #crimetok #conspiracy #truthseeker #womensrights #humanrights #lovealwayswins #aitools #parishilton #selenagomez #creepy #secrets ♬ original sound – ????????☀️????????‍♀️
@trylikaa Replying to @Darlene Britney Spears face transformation 1998 – 2023 #whoisit #itsbritneybiatch #legend #viral #fyp #britneyisnotfree #britneyspears #superstar #idol #conservatorship #conservatorship ♬ another love – ✨️
@jasencio13 #savebritneyspears #whereisbritney #britneyspears #samasghari #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #britneyspears #britneyisnotfree #britneyismissing ♬ original sound – Jazmin ⚡️