Την προεκλογική περίοδο όλα επιτρέπονται. Ή και όχι. Σίγουρα δεν επιτρέπεται να απειλείς εργαζόμενους της εταιρείας για το τι θα ψηφίσουν, θέλοντας να τους «συμμορφώσεις» και να τους αναγκάσεις να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή με εσένα. Στο βίντεο που έγινε viral πριν από μερικές μέρες αναφερόμαστε, με τον CEO που, έχοντας στο πλευρό του τον Άδωνι Γεωργιάδη, μίλησε στους εργαζόμενους της ΝΟS για να τους πει να μην επαναστατήσουν. Μέχρι και ο υπουργός προσπάθησε να κρατήσει τις αποστάσεις του.

Και φτάνουμε στο σήμερα.

Mηνυτήρια αναφορά για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Φωτόπουλος, σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρίας NOS ΙNSURANCE.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Φωτόπουλος, είπε πως κατατέθηκε από τον ίδιο μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Αλέξη Λιάγκα για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

https://t.co/f9Fr0OJG6L

«Ο κ Λιάγκας, έχοντας μαζί του τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, επιχείρησε με περίσσιο θράσος και καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να ψηφίσουν “σωστά”. Αυτοί οι εκβιασμοί και οι απειλές, δεν θα μείνουν αναπάντητες», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.