Μια 32χρονη δημιουργός ερωτικού περιεχομένου στον ιστότοπο “Fun With Feet” , σε συνέντευξή της στο Insider είπε ότι πουλάει φωτογραφίες με τα πατουσάκι της στον ιστότοπο εδώ και τρία χρόνια. Αρχικά, μπήκε στο Fun With Feet για να βγάλει επιπλέον χρήματα και τώρα έχει κατά μέσο όρο 5.000€ κάθε μήνα σε πωλήσεις. Η Chrissy έχει κρατήσει μυστική την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που δεν θα ήταν τόσο εύκολο σε μια πλατφόρμα όπως το OnlyFans.  

Αποφάσισε να δοκιμάσει τον ιστότοπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν οι δουλειές της ως κομμώτρια και σερβιτόρα είχαν μειωμένες βάρδιες λόγω των πρωτοκόλλων κοινωνικής αποστασιοποίησης.Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ακούσει για ανθρώπους που έβγαζαν επιπλέον χρήματα μέσω του OnlyFans, αλλά ήταν επιφυλακτική σχετικά με το να δείξει το πρόσωπό της λόγω των άλλων εργασιών της.

Η πρώτη της ανάρτηση ήταν μια φωτογραφία με τα δάχτυλα των ποδιών της μετά από ένα γαλλικό πεντικιούρ. Στο Fun with Feet, οι πελάτες μπορούσαν να κάνουν κύλιση στη δωρεάν ροή φωτογραφιών της Chrissy, παρόμοια με το Instagram, και στη συνέχεια να της στείλουν μήνυμα για να ζητήσουν και να αγοράσουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο. “Εννέα φορές στις 10, ο μέσος πελάτης θέλει απλώς κάποιον να μιλήσει. Κάθε φορά που βλέπει μια φωτογραφία,  θέλει να φανταστεί το άτομο πίσω από αυτή τη φωτογραφία”, είπε η Chrissy στο Insider. 

Τώρα ξοδεύει από τρεις έως πέντε ώρες την ημέρα, πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα, συντηρώντας την επιχείρησή της. Έχει ταχυδρομήσει τις χρησιμοποιημένες της κάλτσες σε πελάτες, κάτι για το οποίο μπορεί να πληρώσουν πάνω από 500. α προσαρμοσμένα βίντεο μπορεί να κυμαίνονται από 30 δευτερόλεπτα έως 5 λεπτά, ανάλογα με το αίτημα και το τέλος που ένας πελάτης είναι διατεθειμένος να πληρώσει, είπε η Chrissy. Κινηματογραφεί όλο το περιεχόμενό της σε ένα iPhone και δεν είχε εμπειρία επεξεργασίας ή παραγωγής πριν από το εγχείρημά της στο Fun With Feet. Μόλις ένας πελάτης λάβει το βίντεό του, μπορεί να το κρατήσει για πάντα και να το ξαναδεί όσο θέλει.