Το όνομα Stephanie Melgoza πιθανότατα το ξέρεις από κάποιο σκρολ στο TikTok. Το βίντεο στο οποίο φαίνεται να γελάει χαριτωμένα, αλλά πιθανότατα από νευρικότητα, δεν θα ήταν τόσο ανατριχιαστικό αν δεν ήταν βίντεο από την κάμερα στολής ενός αστυνομικού, λίγα μόλις λεπτά αφού η ίδια είχε σκοτώσει δυο ανθρώπους με το αμάξι της. 

Στο κλιπ που δημοσιεύθηκε από το Law & Crime την περασμένη Κυριακή, η Melgoza γελάει λίγα λεπτά αφού σκότωσε δυο ανθρώπους, παρασύροντάς τους με το αυτοκίνητό της. Η Andrea Rosewicz και ο Paul Prowant, 43 και 55 ετών αντίστοιχα, παρασύρθηκαν από τη μεθυσμένη οδηγό έξω από ένα μπαρ. 

Στο βίντεο η Melgoza κάνει τρεις φορές αλκοτέστ, με αποτέλεσμα τριπλάσιο του νόμιμου ορίου, και χαμογελάει χαριτωμένα και χαζογελάει αμήχανα, ούσα σχεδόν ανίκανη να ακολουθήσει τις οδηγίες του αστυνομικού. «Σου το είπα, είναι δύσκολο», ακούγεται να διαμαρτύρεται, όσο ο αστυνομικός τη βοηθά να ακολουθήσει ένα φως με τα μάτια της στη σκηνή που έγινε το ατύχημα. Στις 10 Απριλίου του 2022. 

Η Melgoza είπε στους αστυνομικούς πως είχε πιει τρεις βότκες πριν οδηγήσει. Ένας εκ των αστυνομικών ανέφερε πως η κοπέλα μύριζε αλκοόλ και είχε δυσκολία να μιλήσει και κόκκινα μάτια. Προφανώς από παραπάνω από απλώς τρεις βότκες. 

Σε άλλο body cam βίντεο, όταν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικού, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των πράξεών της. Περνά αρκετά λεπτά χορεύοντας και τραγουδώντας πάνω στο κρεβάτι εξέτασης, ενώ ρωτά τον αστυνομικό πότε θα πάρει το αυτοκίνητό της και αν θα προλάβει να πάει στο μάθημά της την επόμενη μέρα. Φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί πως έχει μόλις σκοτώσει δυο ανθρώπους, ούτε ότι θα οδηγηθεί σε δίκη. 

«Θα πας στη φυλακή, σκότωσες δυο ανθρώπους σήμερα. Δεν νομίζω ότι το καταλαβαίνεις αυτό», της απαντάει σοκαρισμένος και εκνευρισμένος ο αστυνομικός.«Το αυτοκίνητό σου είναι σκηνή εγκλήματος, σκότωσε δυο ανθρώπους σήμερα», συνεχίζει, αποκαλώντας την «αξιολύπητη» που είναι τόσο «αδιάφορη». 

Εξαιτίας του περιστατικού, της απαγορεύτηκε να σηκωθεί να παραλάβει το πτυχίο της, ωστόσο της επιτράπηκε να το δεχτεί. Πριν μερικές μέρες καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης, ένοχη για τέσσερα αδικήματα. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της είπε πως λυπάται πολύ και έχει μετανιώσει για τις πράξεις της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα, και δεν θα κάνω ποτέ μα ποτέ κάτι τέτοιο ξανά», είπε. «Δεν έχω πιει από εκείνη τη μέρα. Δεν σκοπεύω να ξαναπιώ. Θέλω να δοκιμάσω να κάνω κάτι θετικό για να κάνω τη διαφορά, να μιλήσω για αυτό και να προειδοποιήσω τους άλλους για τους κινδύνους που ενέχει το ποτό». 

@sarebearrr_ It makes me sick watching her dismiss what she did like it was no big deal… #stephaniemelgoza #illinois #caughtoncamera #bodycam #truecrime #truecrimecommunity #news #truecrimetok #truecrimeanytime ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Η Melgoza έχει γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να γίνονται έξαλλοι με την αντίδρασή της. 

@thesun Stephanie Melgoza killed two people in a drink-driving crash and has been sentenced to 14 years in prison. Bodycam footage from the scene has been shared by Law & Crime Network #fyp #worldnews #illinois #news #shocking #foryoupage ♬ original sound – The Sun