Με όλο τον πανικό που έχει προκαλέσει η εισβολή της AI στις ζωές μας, το Photoshop αρχίζει να μοιάζει με παλιό, καλό φίλο. Με τη βοήθεια του Photoshop πάντως ένας μικρός θεούλης, κατάφερε να φάει σε cringe δείπνο ή να αράξει στον ίδιο καναπέ με ήρωες της Disney που μας μεγάλωσαν, εκπληρώνοντας κάποια από τα πιο delusional παιδικά μας όνειρα. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samuel MB (@samuelmb1991)

Ο Samuel MD συγχέει φαντασία πραγματικότητα σε ένα φωτογραφικό series που τρέχει εδώ και κάποιο καιρό, αποδεικνύοντας πως η μαγεία δεν είναι και τόσο δύσκολο να μπει στις ζωές μας. Με τα εξαιρετικά του skills στο Photoshop αλλά και την αγάπη του για ό,τι έχει να κάνει με τη Disney, στις τελευταίες του δημιουργίες ο Samuel φαίνεται να έχει περάσει αρκετό χρόνο με τους ήρωες που μας μεγάλωσαν. 

«Μερικές φορές όταν σκέφτομαι μια αστεία κατάσταση, ρωτάω τον εαυτό μου ‘ποιος χαρακτήρας θα ταίριαζε καλύτερα σε αυτή τη σκηνή;’. Έχω δει τις ταινίες πολλές φορές και ξέρω καλά τους χαρακτήρες, οπότε προσπαθώ να διασφαλίσω πως οι προσωπικότητές τους ταιριάζουν με τις σκηνές. Για παράδειγμα, αν σκεφτώ μια σκηνή που να σχετίζεται με το φαητό, ο Timon, o Pumba ή ο Stitch μου έρχονται στο μυαλό. Άλλες φορές, σκέφτομαι χαρακτήρες που ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί σε φωτογραφίες μου ή που σπάνια εμφανίζονται, οπότε τους περιλαμβάνω για να τους απολαύσουν οι φαν τους», αναφέρει μιλώντας στο Bored Panda. 

H έμπνευση, όπως εύκολα καταλαβαίνεις, του έρχεται βλέποντας ταινίες της Disney. Μετά μπαίνει στο Photoshop και συμβαίνει μαγεία. Παρακάτω θα δεις παραδείγματα αυτής της μαγείας.