Έχεις τερματίσει όλο το περιεχόμενο σε Netflix και Disney+; Ψάχνεις απεγνωσμένα μια σοβαρή ρομαντική ταινία που δεν θα είναι απλά χάσιμο χρόνου; Είμαστε οι άνθρωποι σου. Σου έχουμε 4 προτάσεις στo Ertflix και μια ταινιάρα με τον Δημήτρη Λάλο. 

Μικρά Όμορφα Άλογα 

Ένα ζευγάρι με ένα μικρό παιδί βρίσκει πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια παραθαλάσσια επαρχιακή πόλη. Η ζωή τους στην πολυτελή επαρχιακή βίλα, όμως, δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο φαίνεται. Μπορείς να το πεις και θρίλερ. Δεν θα σε αδικήσουμε. Η Αλίκη και ο Πέτρος βρίσκουν πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια μικρή παραθαλάσσια επαρχιακή πόλη μαζί με τον μικρό τους γιο, τον Παναγιώτη. Και οι δύο έχουν βρει προσωρινές δουλειές, μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου να επιστρέψουν γρήγορα και μόνιμα στην Αθήνα. Η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει επικίνδυνα κι οι δυο τους κινδυνεύουν να παγιδευτούν σε έναν ιστό από ψέματα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Τα «Μικρά Όμορφα Άλογα» είναι ένα υπαρξιακό δράμα. Η δεύτερη μόλις μεγάλου μήκους ταινία του Μιχάλη Κωνσταντάτου («Luton») έπεσε θύμα της πανδημίας πριν βγει στις αίθουσες. 

Ποια Νομίζεις ότι Είμαι

 Η Κλερ (Ζιλιέτ Μπινός) είναι μια μεσήλικη δασκάλα που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια και να προχωρήσει μετά από ένα άσχημο διαζύγιο. Μητέρα δύο παιδιών και καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία μόλις έχει χωρίσειαπό τον νεαρό εραστή της, Λουντό. Σε μια προσπάθεια να τον κατασκοπεύσει μετά το γκοστάρισμά του, δημιουργεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook και προσποιείται την 24χρονη Κλάρα. Μέσα στον πόνο της, παραμελεί τους δύο γιους της, κλέβει την ταυτότητα της ανιψιάς της και λέει ψέματα σε σχεδόν παθολογικό βαθμό. Εγκλωβισμένη στο πλασματικό της “πρόσωπο”, η Κλερ είναι σε αδιέξοδο. Πού, όμως, σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια;Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Καμίλ Λοράν.

Αγαπημένη μου Άνα

Επιλέχθηκε για να διαγωνιστεί για τη Χρυσή Άρκτο στον κύριο διαγωνισμό του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Ένας άντρας και μια γυναίκα βυθισμένοι στην πιο τοξική συνεξάρτηση.Ο Τόμα και η Άνα συναντιούνται ως φοιτητές στη σχολή φιλολογίας και ερωτεύονται γρήγορα. Όμως, λόγω της ψυχικής ασθένειας της Άννας, η σχέση τους σιγά σιγά καταρρέει.Με τους γονείς τους να προσπαθούν να σαμποτάρουν τον δεσμό τους, οι δυο νέοι βλέπουν τη σχέση τους μονάχα να δυναμώνει. Αλλά τα επεισόδια της Άνα δεν λένε να κοπάσουν, και κυμαίνονται ανάμεσα σε φοβίες και κρίσεις πανικού.Ο Τόμα φαίνεται να έχει τον έλεγχο της σχέσης του ζευγαριού, ενώ στην πραγματικότητα περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που δεν μπορεί να καταλάβει. Όταν η Άνα ξεπερνά τους φόβους της και προσαρμόζεται στον έξω κόσμο, ο Τόμα μένει μόνος, προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του παζλ.

Hope Gap

Ανέτ Μπένινγκ, Μπιλ Νάι, Τζος Ο’ Κόνορ, dream cast. Η Γκρέις ζει μια ειδυλλιακή ζωή σε μια παραθαλάσσια πόλη της Βρετανίας, αλλά ο κόσμος της σύντομα καταρρέει όταν ο  σύζυγός τής της λέει ότι την αφήνει για μια άλλη γυναίκα. Μέσα από στάδια σοκ, δυσπιστίας και θυμού – και με την υποστήριξη του γιου της – η Γκρέις στέκεται τελικά στα πόδια της μαθαίνοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι ευτυχισμένη. Πορτρέτο της διάλυσης ενός γάμου.

Η Ομορφότερη Εποχή

Μια λεσβιακή σχέση στην επαρχία το 1971. Όταν η Ντελφίν και η Καρόλ συναντιούνται, η ιστορία αγάπης τους αλλάζει τις ζωές τους. Υποψηφιότητες για βραβεία Σεζάρ και για τις δύο πρωταγωνίστριες. Ένα φωτεινό και υποβλητικό ρομάντζο που διαδραματίζεται στην ταραγμένη δεκαετία του 1970, που απεικονίζει δυναμικά μια ιστορία αγάπης.  Με λαμπερές ερμηνείες και άψογη σκηνοθεσία. Η 23χρονη Ντελφίν αφήνει τη φάρμα των γονιών της και μετακομίζει στο Παρίσι, όπου ελπίζει να ζήσει μια διαφορετική, πιο ελεύθερη ζωή. Συμμετέχει σε μια ομάδα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών, όπου γνωρίζει την Κάρολ. Οι δύο γυναίκες γίνονται γρήγορα φίλες και σύντομα αναπτύσσεται ένας τρυφερός έρωτας μεταξύ τους, ο οποίος διακόπτεται απότομα όταν ο πατέρας της Ντελφίν αρρωσταίνει ξαφνικά και η Ντελφίν αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι.