Λίγο άβολο αλλά και ενδιαφέρον το παρακάτω. Σύμφωνα με τον Independent, οι παρευρισκόμενοι στην πρόσφατη συναυλία της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες ξαφνιάστηκαν (τουλάχιστον) όταν ξαφνικά μια γυναίκα ακούστηκε να φωνάζει με έναν τρόπο που παρέπεμπε σε οργασμό. Και πρακτικά, από ό,τι φαίνεται, είχε οργασμό κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης. 

Σε άλλα νέα, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της πέμπτης συμφωνίας του Τσαϊκόφκσι από την ορχήστρα την Παρασκευή 28 Απριλίου στο Walt Disney Concert Hall, αρκετοί παρευρισκόμενοι στη συναυλία ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν ένα άτομο να έχει έναν «δυνατό οργασμό».

https://twitter.com/silverjocelyn/status/1652385452173975552?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Μόλι Γκραντ, μιλώντας στους LA Times είπε πως «όλοι γύρισαν να δουν τι συμβαίνει». Η ίδια καθόταν στον εξώστη κοντά στο άτομο που φέρεται να ήρθε σε οργασμό και δήλωσε: «Είδα την κοπέλα αφού είχε συμβεί και υποθέτω ότι είχε οργασμό, γιατί ανέπνεε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε, σαν να προσπαθούσε να μην τη ντροπιάσει. Ήταν πολύ όμορφο», πρόσθεσε. 

Μετά τη μουσική παράσταση που είχε ένα πραγματικό κρεσέντο, όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, μοιράστηκαν την εμπειρία τους στο Twitter. Μάλιστα, ένα υποτιθέμενο ηχητικό απόσπασμα εκείνης της στιγμής έχει γίνει viral. Στην ηχογράφηση ακούγεται κάποιος «να φωνάζει κατά τη διάρκεια μιας μουσικής εκτέλεσης», γράφει ο Independent. Προσθέτει μάλιστα πως άτομα που ήταν στο κοινό επιβεβαίωσαν πως κάτι παρόμοιο άκουσαν εκείνη τη στιγμή. 

https://t.co/cBWSZzQaCj

«Φίλοι που πήγαν στη Φιλαρμονική τους Λος Άντζελες χθες το βράδυ αναφέρουν ότι στη μέση της συναυλίας κάποια κυρία είχε έναν οργασμό, σε σημείο που όλη η ορχήστρα σταμάτησε να παίζει», ανέφερε η δημοσιογράφος Τζόκελιν Σίλβερ. «Μερικοί άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ζουν», συμπλήρωσε και διάολε ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.