Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το αγαπημένο παιδί και του Netflix και της ελληνικής μυθοπλασίας, ο άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις σε αμερικάνικα δίκτυα (ABC), γυρίζει με την ομάδα του τα επεισόδια  του β’ κύκλου της σειράς “Maestro“. Φυσικά, οι φαν του έχουμε πάθει στερητικό και ψάχνουμε καθημερινά μια μικρή είδηση για τη συνέχεια της σειράς.

Οι πρώτες σκηνές μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου (θα μας λείψει ο Γιάννης Τσορτέκης) γυρίστηκαν στην Αθήνα και μετά το Πάσχα η δράση μετατοπίστηκε σε Παξούς και Κέρκυρα. Στους Παξούς θα επιστρέψουν ξανά για γυρίσματα μετά τον Σεπτέμβριο, αρχές Οκτώβρη.

Τι θα δούμε (μάλλον το 2024) στο Mega;

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι “Μητέρα”. Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα.Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας.

Το νέο πρόσωπο κλειδί της σειράς

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο δημοφιλής δημιουργός έκανε το τίμιο spoiler: “Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια μια άλλη σκηνή εδώ. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα για να προλάβουμε γιατί πρέπει μέχρι τις 10 του μηνός να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε. Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε” είπε.

Ο νέος τρόπος αφήγησης

«Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού» αποκάλυψε.

Υγ: το φινάλε δεν το έχει γράψει ακόμη. Αλλά, όπως έχει πει: “νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει”.