Η δημιουργία μιας περίτεχνης στολής μπορεί να είναι δαπανηρή, και για να τα λέμε όλα, είναι και χρονοβόρα. Εκτός και αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και φαντασία. Ο Anucha Saengchart, γνωστός και ως Lonelyman, ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Εδώ και χρόνια, ο ευφυής δημιουργός «συναρμολογεί» χαμηλού κόστους αντικείμενα/υφάσματα/τα πάντα όλα και κάνει content που λέτε και εσείς οι ινφλουένσερς. Με καθημερινά οικιακά αντικείμενα, βαφές σώματος και έξυπνες γωνίες λήψης, αναπαριστά χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας με εκπληκτικό και αστείο τρόπο.

Ο Saengchart μοιράζεται τις μεταμορφώσεις του σε μορφή τεσσάρων πινάκων. Αυτό μας επιτρέπει να κατανοήουμε πλήρως το πόσο χαμηλού κόστους και ευρηματικές είναι οι δημιουργίες του. Για παράδειγμα, ένα τέλειο απόσταγμα της καλλιτεχνίας και της φιλοσοφίας του. βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό cosplay με τον Dwayne Johnson (γνωστός και ως The Rock). 

Ο χαρακτήρας προέρχεται από κόμικ της DC και εμφανίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2022. Για να αναπαραστήσει τον Johnson, ο Saengchart δεν μπήκε στον κόπο να ξυρίσει τα μαύρα μαλλιά του. Αντ’ αυτού, βρήκε μια σκούρα γκρι κάλτσα με τρύπα και την έβαλε πάνω από ένα από τα δάχτυλα του ποδιού του. Στη συνέχεια ταλαιπώρησε την κάλτσα ακόμα περισσότερο και ζωγράφισε ένα πορτρέτο του πάνω στο δάχτυλο του ποδιού του, φροντίζοντας να μιμηθεί τον χαρακτήρα. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα του χαμηλού κόστους cosplay του Saengchart είναι ότι αυτά τα έργα δεν διαρκούν τόσο πολύ όσο κάποια πιο περίτεχνα κοστούμια, γεγονός που του επιτρέπει να μας διασκεδάζει συνεχώς. Ακολουθούν μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές αναπαραστάσεις του.