Ακόμα ψάχνεις για διαμέρισμα κάπου στο κέντρο, ε; Ελπίζουμε να έχεις κάνει μερικές οικονομίες γιατί τα ενοίκια είναι στον θεό. Αυτό το ξέρεις ήδη βέβαια. Ημιυπόγειο με 500 ευρώ και πολύ σου είναι. Ανήκεις στην πλέπμπα. Και εμείς το ίδιο, δεν κρίνουμε. Οπότε αυτή η είδηση για το πιο ακριβό διαμέρισμα που πέρασε στα χέρια Ελβετού επιχειρηματία για μόλις 18 εκατ. ευρώ μας αφήνει αδιάφορους. Ή και όχι.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ρετιρέ 320 τ.μ. που δεν θα μείνεις ποτέ και το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Ανακτόρων, που περιστοιχίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου. Βρίσκεται δηλαδή στην καλύτερη τοποθεσία του κέντρου της Αθήνας και έχει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και στην Ακρόπολη. Το λιγουρεύεστε;

Για την αγορά του ακινήτου ο φτωχός Ελβετός έδωσε το αστρονομικό ποσό των 18 εκατ. ευρώ ή σχεδόν 56.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Μιλάμε για έναν επιχειρηματία που έχει πολυσχιδή δραστηριότητα και ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα. Επισημαίνεται επίσης πως η αγορά αυτή ήταν μια από τις πιο ακριβές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα οικιστικών ακινήτων της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η Kαθημερινή, το ρετιρέ είναι παλαιάς κοπής κατασκευής και είναι ένα από τα λιγοστά διαθέσιμα ακίνητα στην περιοχή που διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον Λυκαβηττό, στη Βουλή, στην Ακρόπολη, στη θάλασσα και στην Αίγινα, αλλά και ένα ασανσέρ που έχει απευθείας πρόσβαση σε αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος ιδιοκτήτης που πρόκειται να προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης το προσεχές διάστημα, θα διαμείνει για μερικούς μήνες στο ακίνητο, το οποίο θα παραμείνει σε καθεστώς συντήρησης το υπόλοιπο διάστημα.

Βρήκατε τίποτα στο Παγκράτι ρε παιδιά;