Η τακτική του πιο viral γυπαετού στην εποχή του social media, αποτέλεσε θέμα της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Ο Σταύρος Γεώργας με σάρκα και οστά κάθισε μαζί με το πάνελ της εκπομπής και δέχτηκε τις ερωτήσεις του κ.Λιάγκα και της ομάδας του. Οι μισοί δεν ήξεραν τι σημαίνει γύπας, οι άλλοι μισοί είχαν αντιστρέψει τα υποκείμενα της ιστορίες. Δεν έχει σημασία, τη βαϊραλιά θα την πιάσουμε, κι ας μην καταλαβαίνει η μάνα μου που μαγειρεύει φασολάκια με λίγο Λιάγκα να παίζει ρομαντικά στο backround τι είναι TikTok, Instagram, ηχητικό, «γύπας» και ιντερνετική κουλτούρα ανάδειξης του μέσου παρατράγουδου σε θέμα της ημέρας. 

 

Στο «Πρωινό», σε κάθε περίπτωση, ο Σταύρος Γεωργάς δέχτηκε ερωτήσεις από τον «καλό» και τον «κακό μπάτσο», με πίστη στην κλασική τηλεοπτική συνταγή που υπόσχεται καταπραϋντικά για τις ψυχούλες νούμερα, και κατάφερε να μας κάψει. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δέκα φορές που ο Σταύρος Γεώργας δεν έβγαλε κανένα νόημα σε αυτή τη μίνι συνέντευξη/συζήτηση.

Τα μαθηματικά

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε ενδιαφέρον στους «αριθμούς» της υπόθεσης. Πόσα ηχητικά; Πόσες γυναίκες; Πόσα ραντεβού και πόσα άκυρα. 6.000 γυναίκες; Ή 6.000 ηχητικά; 1.500 γυναίκες; Το 60% των screenshot που δημοσιεύθηκαν στο καμακοsaga της σεζόν; Τελικά πόσες γυναίκες δέχτηκαν ηχητικό και πόσες ραντεβού; Δεν καταλάβαμε. Ο Σταύρος Γεωργάς μας έκαψε. Μάλλον και τον Λιάγκα, αλλά τουλάχιστον εκείνος δεν ήθελε να το αφήσει να φανεί. Να είμαστε και λίγο σοβαροί. 

Δεν αναφέρεται υποτιμητικά στις γυναίκες

Ο Σταύρος θεωρεί πως δεν αναφέρθηκε υποτιμητικά σε καμία γυναίκα. Ούτε όταν τους έστελνε υποτιμητικά μηνύματα όταν τον απέρριπταν, ούτε όταν στο χθεσινό του βίντεο μίλησε για «μερικές που είναι για καυλάντα και τρολάρισμα», ούτε όταν αναφέρθηκε σε παντρεμένες που υπέκυψαν στη γοητεία του. 

8 χρόνια το κάνει αυτό, αλλά είχε και μακροχρόνια σχέση 

Ερωτήθηκε και αν έχει κάνει κάποια σχέση στη ζωή του. ΟΚ, ίσως το βρείτε αχρείαστο, αλλά είναι και εύλογο το ερώτημα από τη στιγμή που ο ίδιος είπε πως την τακτική αυτή με τα μαζικά ηχητικά την ακολουθεί οχτώ χρόνια. Εν τω μεταξύ, είπε πως έχει κάνει σχέση. Και πως δεν έστελνε σε άλλες (άγνωστες) γυναίκες κατά τη διάρκειά της. Αλλά τα χρόνια και η αποχή δεν βγαίνουν. Σε αριθμούς, μιας και το πιάσαμε μαθηματικά. 

“Ο κόσμος δεν έχει με τι να ασχοληθεί” 

Παράδοξο συμπέρασμα από κάποιον που πρέπει να δαπανούσε ώρες και ώρες (άφθονου) ελεύθερου χρόνου ηχογραφώντας και στέλνοντας απαράλλακτα ηχητικά. 

“Άνθρωπος είμαι και εγώ”

Ευτυχώς ξεκαθαρίστηκε γιατί πιστέψαμε πως είναι bot. Κυριολεκτικά, μέχρι να τον δούμε, πιστεύαμε ότι είναι ρομπότ. Bot. AI. Καταλάβατε. 

Τις γυναίκες τις αγαπάει και τις σέβεται

Τις αγαπάει, τις σέβεται, τις προσέχει. Όλες. Όλες μαζί. Ταυτόχρονα. Μετατρέποντάς τες σε «πειράματα» πεσιματικών τακτικών, «που έχουν αποτέλεσμα». Ναι, τι; 

Όλο αυτό είναι εκδίκηση από γυναίκες που έχει γκοστάρει

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ένα ολόκληρο κύμα γυναικών αποφάσισαν να τον εκδικηθούν επειδή εξαφανίστηκε μετά από ένα σεξ. Παιδιά, αν πήγαινε έτσι, θα είχαμε όλοι γίνει viral από μια φορά ήδη στη ζωή μας. 

«Το γράψιμο είναι απρόσωπο» 

Προσπαθώντας να απαντήσει σε ερώτηση για τους λόγους που έστελνε το ίδιο ακριβώς ηχητικό, χωρίς καμία διαφοροποίηση, είπε πως το γράψιμο το θεωρεί απρόσωπο. Προφανώς, ένα μήνυμα καρμπόν, δεν είναι. 

Πλέον τον φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες

Δηλώνοντας θύμα της υπόθεσης, είπε πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει τη «δράση» του (συνήθεια τη χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας) και πως πλέον οι γυναίκες τον πλησιάζουν πρώτες. Μάλιστα, του κάνουν πλάκα ρωτώντας τον πώς και δεν έστειλε και σε εκείνες. Το χαριτωμένο τρολάρισμα ΔΕΝ είναι πέσιμο. Ελπίζουμε να τον ενημερώσει κάποιος, μην έχουμε και άλλα. 

ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ

Το είπε και live, λοιπόν. Δεν του λείπει κάτι. Επίσημη επιβεβαίωση πως δεν είναι bot.