Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου, στην Καλαμαριά για να θυμηθούν τα παλιά. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και προεκλογική περίοδο, κάνουν ό,τι μπορούν για να τραβήξουν τον κόσμο με το μέρος τους.

Μια ομάδα περίπου 15 Χρυσαυγιτών εισέβαλλαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους στην έκθεση του καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία, Σεργκέι Αντρέεφσκι, μοίρασαν φυλλάδια και τη σφράγισαν δημοκρατικά  με το έτσι θέλω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εισβολείς της Χρυσής Αυγής «κατέβασαν» τα έργα του καλλιτέχνη και του είπαν ότι δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζει τα έργα του. Μετά την έφοδο οι Χρυσαυγίτες «σφράγισαν» τον χώρο με κόκκινη κορδέλα και κόλλησαν αυτοκόλλητα με το σύμβολο της οργάνωσης υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στον εν λόγω χώρο.

Τα έργα του καλλιτέχνη παρουσιάζονταν στην αίθουσα τέχνης Remezzo ενώ ανάμεσα στους οργανωτές ήταν και ο δήμος Καλαμαριάς. H έκθεση ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει μέχρι και σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου αλλά… Χρυσή Αυγή. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε επίσης ότι δεν εμεφανίστηκε ούτε ένας αστυνομικός. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει.