Δεν έχουμε λόγια. Ό,τι είχαμε να πούμε για τον Νίκο Ευαγγελάτο τα έχουμε πει σε προηγούμενα κείμενα αλλά, πραγματικά, πάντα βρίσκει νέους τρόπους να μας εκπλήσσει, να μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα μπορεί να εξελίξει μια τέχνη η οποία μοιάζει να είναι τελειοποιημένη. Κι όμως, κατάφερε να μας κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά με κάτι out of space.

Την τελευταία εβδομάδα οι ΗΠΑ χορεύουν σε ρυθμούς UFO και αυτό γιατί το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα μερικά βίντεο για να παίξει με την άγρια φαντασία των Αμερικανών αλλά και του υπόλοιπου κόσμου που φυσικά λατρεύει να κάνει βουτιές στο άγνωστο. 

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων για Αναδυόμενες Απειλές και Δυνατότητες διερευνά πάνω από 650 περιστατικά που έχουν αναφερθεί από στρατιωτικό προσωπικό. Μιλάμε για αύξηση από τα 510 που είχαν αναφέρει οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών στην τελευταία αναφορά τους. Ε, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει ψωμί. Για όλους, ακόμα και για την Ελλάδα.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Νίκος Ευαγγελάτος και τα εκπληκτικά του 3D. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Δυστυχώς θα πρέπει να μπείτε εδώ για να το δείτε. Από το 1:52:20 και μετά ξεκινάει η παρέλαση των UFO.