Τα θυμάστε τα σκιάχτρα; Ξεχάστε τα. Τώρα που έρχεται το ChatGPT και μας παίρνει τη δουλειά, εμείς θα την πάρουμε από τα σκιάχτα. Ενας ζωολογικός κήπος στο Μπλάκπουλ του Λανκασάιρ της Αγγλίας προσλαμβάνει τώρα ένα “σμήνος” για να ντυθούν πουλιά και να διώξουν τους ενοχλητικούς γλάρους. Ντάρι ντάρι.

Σύμφωνα με το BBC , ο ζωολογικός κήπος δημοσίευσε τη διαφήμιση αφού οι υπεύθυνοι  είπαν ότι τα πουλιά έκλεβαν επίμονα τροφή από επισκέπτες. Οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στην ομάδα υπηρεσιών επισκεπτών και θα μπιφάρουν με πεινασμένους γλάρους, ανέφερε η αγγελία. Όσοι αναλαμβάνουν τους ρόλους θα πρέπει να είναι “εξωστρεφείς” και “άνετοι φορώντας μια στολή πουλιού”, προσθέτει. Σίγουρα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το βιογραφικό τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Αν πάρετε τη δουλειά και σας ρωτάνε με τι ασχολείστε, μπορείτε να λέτε ότι εργλαζεστε στην ομάδα Υπηρεσιών Επισκεπτών του Ζωολογικού Κήπου, απλά θα χρειαστεί να φοράτε τη φουσκωτή στολή και να διώχνετε  τους γλάρους μακριά από τους κύριους χώρους εστίασης των επισκεπτών. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά που απαιτεί από εσάς να βγαίνετε στον καθαρό αέρα, τότε ίσως θα μπορούσατε να το σκεφτείτε.

Όντας κοντά στην παραλία, ο ζωολογικός κήπος του Blackpool πρέπει φυσικά να αντιμετωπίσει τους αρπακτικούς γλάρους και ο αντίκτυπος αυτού περιγράφεται λεπτομερώς σε μια κριτική του Tripadvisor με τίτλο «Προσοχή στους Γλάρους».

Ο μη εντυπωσιασμένος επισκέπτης, που διαφορετικά θα έδινε στο δημοφιλές αξιοθέατο τέσσερα αστέρια, έγραψε: «Ο ζωολογικός κήπος έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τους γλάρους που βομβαρδίζουν την περιοχή γύρω από το καφέ/εστιατόριο – αυτό ήταν ανησυχητικό για ορισμένες οικογένειες, ειδικά για τα παιδιά. Ο ζωολογικός κήπος έχει τοποθετήσει “εικονικά” γεράκια/γεράκια στην οροφή της εγκατάστασης, αλλά αυτό δεν λειτουργεί. Ο ζωολογικός κήπος θα πρέπει να γίνει πιο δημιουργικός στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος.”

Μάλλον διάβασαν την κριτική του.