Αυτά καλό είναι να μην γίνονται γιατί, εντάξει, αν κλέβει από 13 χρονών ο μαθητής, όταν μεγαλώσει τι θα κάνει, θα κλέβει το δημόσιο; Δεν είναι πράγματα αυτά. Η αστυνομία όμως έκανε το έργο της και μάζεψε τον μικρό κατεργάρη, άσχετα αν δεν έχουμε δει ακόμα κάποια ανακοίνωση από την κυβέρνηση. Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε, μην σας κάνει τίποτα εντύπωση. 

Ο ανήλικος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη, που λέτε, έκανε διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή του, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου γιατί μάλλον έπρεπε να αγοράσει δώρα και δεν είχε φράγκο. Από την ληστεία του αιώνα, όμως, έφυγε με μια τραπεζική κάρτα στα χέρια και πήγε για αγορές με τις κινήσεις του ωστόσο να ξεσκεπάζονται την επόμενη μέρα, όταν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 

Κατά τη διάρκεια του «χτυπήματος» προκάλεσε ζημιές τόσο στο γραφείο του διευθυντή όσο και σε εκείνα των καθηγητών του για να φανεί ολοκληρωμένο το έγκλημα. Τα κατάφερε.Πρώτα μπήκε σε σχολείο της Χαλκηδόνας και αφού παραβίασε την πόρτα του γραφείου του διευθυντή, αφαίρεσε μία φωτογραφική μηχανή και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές σε συρτάρια από γραφεία δασκάλων και του διευθυντή. Σε βάρος της μητέρας του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανήλικου αλλά εμείς θα τα ρίχναμε στο TikTok γιατί αυτό είναι που ξεμυαλίζει τα παιδιά μας.