Πολλά έχουν δει τα μάτια μας και ακόμα περισσότερα έχουν ακούσει τα αφτιά μας αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε, όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Στο πανέμορφο Πήλιο λοιπόν και πιο συγκεκριμένα σε ένα παραλιακό χωριό, είχαμε το σίκουελ του Χάνιμπαλ με πρωταγωνιστές δύο γείτονες οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών. 

Ο ένας γείτονας, μάλιστα, δάγκωσε τη μύτη του άλλου κόβοντας και κομμάτι για ενθύμιο. Πώς ξεκίνησαν όλα; Aφού μετέφεραν πολλές φορές εναλλάξ τον συγκεκριμένο κάδο σκουπιδιών ο ένας μπροστά στην πόρτα του άλλου, τον Ιούλιο του 2020 «έλυσαν» το ζήτημα με τη βία και έπειτα κατέθεσαν εκατέρωθεν μήνυση για ξυλοδαρμό. 

Χθες (24/2023), σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορούμενο τον ένα από τους δύο, 45 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό, καθώς δάγκωσε τη μύτη του γείτονα-μηνυτή του, κόβοντας ένα κομμάτι της, αλλά και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά. Πολύ ψύχραιμος.

Ο 45χρονος, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, υποστηρίζει πως κατέληξε να φέρει τα χτυπήματα αυτά από αυτοάμυνα, γιατί βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος από τον μηνυτή του, ο οποίος του επιτέθηκε πρώτος. Μάλιστα, οι συνήγοροί του ζήτησαν να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα βίντεο το οποίο δείχνει το στιγμιότυπο της επίθεσης από την αρχή και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κατηγορούμενου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ σύντομα ο γείτονας του 45χρονου θα πάρει την θέση του στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αντιμετωπίζοντας για το ίδιο περιστατικό δίωξη για ξυλοδαρμό.

Γι’ αυτό, προσέξτε πού αφήνετε τα σκουπίδια σας.