Ήθελε προσπάθεια και μπράβο τους. Επίσης ήθελε έξτρα προσπάθεια από την Άνα Ντε Άρμας να πρωταγωνιστήσει μετά το Blonde (βραβείο χειρότερης ταινίας) και σε μία ακόμα ταινία η οποία, σύμφωνα με τους κριτικούς, είναι η χειρότερη της χρονιάς. Κρίμα βέβαια γιατί έχει αποδείξει ότι είναι καλή ηθοποιός αλλά, έτσι πάνε αυτά, κάποιες επιλογές μας μάς πάνε πίσω. 

Στη νέα ταινία του Apple TV+, το Ghosted, βλέπουμε την Άνα Ντε Άρμας και τον Κρις Έβανς σε ένα ρομαντικό θρίλερ περιπέτειας (WTF), με την επιτυχία να μοιάζει εγγυημένη λόγω του καστ. Λάθος. Η ταινία δεν αποσπάσει και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτικούς στο φημισμένο Rotten Tomatoes και από τον πρώτο γύρο των κριτικών, διαβάζουμε για κακό σενάριο, κακή χημεία και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από κάποιους ως η «χειρότερη ταινία της χρονιάς». Εντελώς ψύχραιμοι.

Στο Ghosted, οι Nτε Άρμας και Έβανς συνεργάζονται ξανά μετά τις κοινές τους εμφανίσεις στα Knives Out και The Gray Man όπως φαίνεται, όμως, η χημεία τους κάπου χάθηκε στο δρόμο. Ο για πάντα Κάπτεν Αμέρικα υποδύεται τον Κόουλ, ο οποίος ερωτεύεται από το πρώτο ραντεβού τη Σάντι (Ντε Άρμας). 

Όταν η Σάντι εξαφανίζεται, ο Kόουλ πετάει στην Ευρώπη για να προσπαθήσει να την εντοπίσει και να μάθει αν είναι ασφαλής. Αυτό που ανακαλύπτει είναι ότι η Σάντι είναι στην πραγματικότητα πράκτορας των ειδικών δυνάμεων και σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικίνδυνη συνωμοσία. Γελάμε και δεν ξέρουμε γιατί. Ή μάλλον ξέρουμε: Οι κριτικοί έγραψαν ότι «το σενάριο είναι ο κύριος ένοχος», καθώς αποτυγχάνει να λειτουργήσει είτε ως ρομαντική κωμωδία, είτε ως θρίλερ δράσης. 

To κερασάκι στην τούρτα; Το ένα αστέρι του Guardian. «Είναι εντελώς αδύνατο να καταλάβει κανείς την απήχηση του Ghosted, ενός συγκλονιστικά, εξωφρενικά άθλιου σωρού ολοένα και πιο ανόητων αποφάσεων που θα λειτουργήσει ως καταθλιπτική τεκμηρίωση του πόσο σάπια έγιναν τα πράγματα στο σημερινό υπερκορεσμένο τοπίο του streaming». 

Μας κάλυψε.