Δεν φοβόμαστε τίποτα, ειδικά όταν έχουμε στρατιώτες με ειδίκευση στο TikTok. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δύο παλαίουρες ήταν αυτοί που εντόπισαν τον Λιθουανό κατάσκοπο που μπούκαρε στο στρατόπεδο ΚΕΒΟΠ για να δει πώς μαγειρεύεται το κοτόπουλο με ρύζι. Εντάξει, δεν ξέρουμε αν είναι κατάσκοπος, μάλλον μεθυσμένος θα ήταν ο άνθρωπος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε τουρ.

Όπως διαβάζουμε, σε περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε ένας 24χρονος Λιθουανός (δεν είναι μπασκετμπολίστας), ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος έγινε αντιληπτός από στρατιώτες που έσταζαν εκτελούσαν υπηρεσία, το γνωστό περίπολο όσο κελαηδούσαν τα λελεδόνια. Φυσικά, είχε εισέλθει παρανόμως στον χώρο του στρατοπέδου.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση με διάφορα «δικός μας είναι αυτός ρε μ@λ@κα;» (υποθέτουμε) και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Τούρκοι, δηλώνουμε έτοιμοι!

Σε βάρος του Λιθουανού σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία για παράβαση του νόμου περί μέτρων οχυρών θέσεως. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός μπήκε στο στρατόπεδο.