Τι σημαίνει οικειότητα για τους ηλικιωμένους; Δεν υπάρχει τέλος στις στις ερωτικές σκηνές που αφορούν στους νέους αλλά, ύστερα από μια ορισμένη ηλικία, η λαϊκή κουλτούρα σε μεγάλο βαθμό δεν ασχολείται καν με το σεξ.

Πέρσι, η καλλιτέχνης Μέριλιν Μίντερ θέλησε να το αλλάξει αυτό, συγκεντρώνοντας μια ομάδα ανδρών και γυναικών ηλικίας 70 ετών και άνω στο στούντιό της στη Νέα Υόρκη, για να παρουσιάσει μια λιγότερο προβεβλημένη πλευρά του σεξ και των σχέσεων, σύμφωνα με το CNN.

Τα υποκείμενά της είναι γυμνά, ημίγυμνα, αγκαλιάζονται, φιλιούνται και χαϊδεύονται εν θερμώ. Οι φωτογραφίες μάς καλούν να αμφισβητήσουμε κάτι που εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού, δείχνοντας παιχνιδιάρικες και τρυφερές στιγμές ηδονής. Μερικές από τις εικόνες δημοσιεύτηκαν αρχικά στο «New York Magazine», συνοδεύοντας ένα ειλικρινές editorial για τη σεξουαλική ζωή των ηλικιωμένων. Η Μέριλιν Μίντερ δημοσιεύει τώρα ολόκληρη τη σειρά στο επερχόμενο βιβλίο με τίτλο «Elder Sex» και τις εκθέτει στην γκαλερί LGDR της Νέας Υόρκης.

sexualidad adultos mayores

Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο intronews