Republican drag queen realness:  ένα γκέι ζευγάρι που αγαπά το drag αποφάσισε να υιοθετήσει μια δημιουργική προσέγγιση στον ακτιβισμό του. Έφτιαξε ένα  λογαριασμό παρωδία στο Instagram αφιερωμένο σε πορτρέτα των Ρεπουμπλικανών ηγετών που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη. Κι είναι έτοιμοι για Κούκλες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RuPublicans (@rupublicans)

Ο γερουσιαστής Ted Cruz από το Τέξας απεικονίζεται ως “Cruzella Deville” σε πέντε πορτρέτα: «Cruzella Deville — Σερβίροντας την ομοφοβική πραγματικότητα, υπερασπίζεται κάθε έμβρυο και κάθε όπλο», λέει η λεζάντα για την εικόνα του Cruz, ο οποίος πρόσφατα είπε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε «ξεκάθαρα λάθος» με την απόφαση του 2015 για τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων. Ο λογαριασμός, που ονομάζεται @RuPublicans – ένα κλείσιμο ματιού στο όνομα του πολιτικού κόμματος και  στον διάσημο RuPaul – έχει κερδίσει σχεδόν 239.000 ακόλουθους και γίνεται viral για τα δημιουργικά πορτρέτα διαφορετικών Ρεπουμπλικανών με τεχνητή νοημοσύνη.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RuPublicans (@rupublicans)

Ο εκπρόσωπος Kevin McCarthy είναι “Speaker Sparklebottom”. Ο γερουσιαστής Lindsey Graham είναι η “Lady Graham Cracker”. και ο γερουσιαστής Josh Hawley είναι “Miss Hawl-About-Me”. Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τα δικαιώματα LGBTQ+ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι νομοθέτες του κράτους εισάγουν περισσότερες αποφάσεις κατά των LGBTQ+ φέτος από ό,τι τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RuPublicans (@rupublicans)

Το MidJourney είναι μια εφαρμογή κειμένου σε εικόνα που δημιουργεί τα πορτρέτα από λεπτομερείς και μελετημένες προτροπές που εισάγονται για να καθορίσετε το θέμα και την κατεύθυνση των φωτογραφιών. Για παράδειγμα, σε μια ανάρτηση που παρωδούσε τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Clarence Thomas, ή «Claretta Corrupta, οι δημιουργοί έβαλαν μια προτροπή σχετικά με τον Thomas που είχε έναν «πολυτελή τρόπο ζωής στην παραλία και σε ένα γιοτ για να τον απεικονίσουν ως φίλο αυτού του δισεκατομμυριούχου» σε σχέση με πρόσφατες αναφορές για τη φιλία του δικαστή με τον δισεκατομμυριούχο Ρεπουμπλικανό δωρητή Χάρλαν Κρόου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RuPublicans (@rupublicans)

Ο Μάικ Πενς, πρώην Αντιπρόεδρος υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, ανανεώνεται ιδιαίτερα σε μια τριάδα εικόνων τεχνητής νοημοσύνης. Το «Mother Pence» φοράει ροζ και εξαιρετικά φανταχτερά ρούχα, καθώς και ένα ουράνιο τόξο ριγέ πουκάμισο και μίνι φούστα, συνοδευόμενες χωρίς μακιγιάζ και τον κανονικό συνδυασμό παπουτσιών και κάλτσας με κορδόνια.