Έχετε πατήσει αυτό το μαγικό εικονίδιο με το ονομασία Netflix το τελευταίο διάστημα; Αν ναι, τότε θα έχετε “πέσει” πάνω σε δύο νέες σειρές: Το Beef και το Obsession (Εμμονή). Για το πρώτο τα έχουμε πει, δεν ξέρουμε αν χρεάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο. Πραγματικά, αν δεν έχετε δει αυτό το έπος του A24, να το κάνετε ΤΩΡΑ! Ναι, τόσο ψύχραιμα σας το προτείνουμε. 

Και για την Εμμονή έχουμε γράψει. Θέλετε να σας υπενθυμίσουμε τι ακριβώς; Καλύτερα όχι, αλλά αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε, τότε εδώ σας έχουμε το κείμενο που σίγουρα δεν θα σας επιτρέψει να το παρακολουθήσετε. Για το δικό σας καλό είναι βέβαια. 

Για την ιστορία, πάντως, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τσάρλι Μέρφι, μίλησε για τις ερωτικές σκηνές και όσα αποκόμισε από αυτές. Μελανιές, αυτό «κέρδισε». «Οι μελανιές μου ήταν στα γόνατα, στα δάχτυλα των ποδιών μου, στους αγκώνες, σε όλα τα σημεία» εξήγησε η Τσάρλι Μέρφι μιλώντας στο podcast «Rein with Josh Smith».

Επίσης, «κάνουμε έναν χάρτη αγγίγματος σε όλο μας το σώμα και δουλεύαμε μέσα από το “εντάξει, είμαι ευτυχής που με αγγίζουν εκεί. Χαίρομαι που με αγγίζουν εκεί, αλλά όχι εκεί» είπε για τον συντονιστή οικειότητας της σειράς που την βοήθησε να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα συναίνεσης και ορίων.

«Ένιωσα ότι έχω τον έλεγχο και αυτό είναι ενδυναμωτικό και διασκεδαστικό. Διασκεδάσαμε πολύ στο πλατό. Διασκεδάσαμε πολύ επειδή νιώθαμε προστατευμένες» συμπλήρωσε. 

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα μέρη και καταπιάνεται με την έντονη σχέση μεταξύ ενός πατέρα, του Γουίλ (τον υποδύεται ο Ρίτσαρντ Άρμιτατζ) και της Άννα (Mέρφι), της αρραβωνιαστικιάς του γιου του, η οποία μετατρέπεται σε εμμονική με συνέπειες για όλη την οικογένεια ΜΗΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=rvGKrLQmZ-I