Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι η ηθοποιός του “Euphoria” και ο πρωταγωνιστής του “The Crown” θα έπαιζαν μαζί σε αθλητική ταινία για τον ανταγωνιστικό κόσμο του τένις που θα σκηνοθετούσε ο Luca Guadagnino (που η τελευταία του ταινία ήταν ένα θρίλερ για κανίβαλους) . Από τότε που το Call Me by Your Name τον έκανε mainstream, υπήρξαν πολλές ταινίες που του προτάθηκαν. Το ριμέικ του Scarface.  Το Brideshead Revisited. Το Call Me by Your Name 2. Αλλά, η επόμενη ταινία του λέγεται Challengers και πρωταγωνιστούν η Zendaya, ο Josh O’Connor και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η ταινία έχει βαθμολογία R πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν ερωτικές σκηνές και γυμνό. 

https://t.co/ElOB8sjlyH

Η ταινία ακολουθεί την Tashi, μια παίκτρια του τένις που έγινε προπονήτρια και μπλέκει σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Κάπως κουήρ.  Η Zendaya λέγεται ότι έγινε 10 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη για τον ρόλο της στην αθλητική rom com. Όπως αναφέρει το Deadline, η ιστορία του Challengers ακολουθεί την Tashi, μια τενίστρια που έγινε προπονήτρια που έχει βοηθήσει να μεταμορφωθεί ο σύζυγός της, Art, από μέτριο παίκτης σε παγκοσμίου φήμης νικητή Grand Slam. Ο Guadagnino πάντως δεν θα κάνει σύντομα μια ταινία για το Netflix γιατί νιώθει απέχθεια για το περιεχόμενο του. Τον ενδιαφέρει η κινηματογραφική αίθουσα. 

https://t.co/7JX8NEvjxC

Ο Jonathan Anderson ανέλαβε να σχεδιάσει τα ρούχα για την ταινία. Έκανε την ανακοίνωση στα stories του Instagram στις 16 Μαρτίου. Πιθανότατα θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας.