Όποιος ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο ξέρει πως δεν είναι όλες οι πτήσεις εύκολες. Τα κενά αέρος, η κακοκαιρία, η καθυστερήσεις στην προσγείωση, ο δύσκολος συνεπιβάτης που απλώνει τα πόδια του λες και δεν υπάρχεις δίπλα του, το μωρό που κλαίει ασταμάτητα. Καταλάβατε. Βέβαια, θεωρούσαμε πως είναι δεδομένο πως σε τέτοιες περιστάσεις προσπαθούμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι και ευγενικοί, γιατί βασικά, δεν είμαστε στο σπίτι μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε όσο μ@λ@κες γουστάρουμε. Κάναμε λάθος. Μάλλον δεν είναι δεδομένο. Γιατί αν ήταν, ο τύπος τον οποίο αφορά αυτό το κείμενο δεν θα είχε γίνει viral για τους πιο λάθος λόγους. 

Σε άλλα νέα, επιβάτης σε πτήση κατέγραψε και κατέληξε να κάνει TikTok viral το ξέσπασμα ενός συνεπιβάτη του, ο οποίος έγινε έξαλλος με ένα μωρό που έκλαιγε ασταμάτητα. Ναι, ΟΚ, ξέρουμε τι σκέφτεσαι και προφανώς δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σοβαρά τώρα; Σηκώνεσαι να διαμαρτύρεσαι επειδή ένα μωρό κλαίει; Και τι να κάνει δηλαδή; Τέλος πάντων, ο άνδρας που κατέγραψε το σκηνικό πετούσε προς τη Φλώριντα. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένας άνδρας εξερράγη από οργή με ένα μωρό που έκλαιγε, μετά την ανακοίνωση ότι η πτήση θα καθυστερούσε να προσγειωθεί λόγω κακοκαιρίας. 

Μετά από διαπληκτισμό με μέλη του πληρώματος, του ζητήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και εκείνος αρνήθηκε. Κάπως έτσι, αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν όλοι οι επιβάτες. Ναι, και το μωρό. Δεν έχουμε πληροφορίες αν συνέχισε να κλαίει ακάθεκτο. Ο τύπος προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το ξέσπασμά του, κατέληξε να λέει πως αφού το μωρό το συνόδευαν δυο ενήλικες, είχε κάθε δικαίωμα να φωνάξει, καθώς δεν θα έπρεπε να έχει ενοχληθεί. 

Γενικώς, το air rage, ο θυμός που προκαλείται στις πτήσεις, είναι ένα φαινόμενο τόσο συχνό, που κέντρισε το ενδιαφέρον ερευνητών, ως σύμπτωμα του γενικότερου στρες που μπορεί να προκαλεί ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Ωστόσο, νομίζουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος ξεπέρασε κάθε όριο. 

Δες το βίντεο παρακάτω:

@mjgrabowski

 

♬ original sound – bad_ideas_galore