Δύο νέα βίντεο με UFO εξετάζει το Πεντάγωνο

Τουλάχιστον κάναμε Πάσχα.

Δύο νέα βίντεο με UFO εξετάζει το Πεντάγωνο

Τουλάχιστον κάναμε Πάσχα.


Ο επικεφαλής του γραφείου του Πενταγώνου των ΗΠΑ που είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση περιστατικών UAP (Unexplained Aerial Phenomena) είπε την Τετάρτη στο Κογκρέσο πως διερευνώνται 650 περιστατικά, μα δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εξωγήινη προέλευση. Σας το χαλάσαμε τώρα, ε;

Δύο νέα βίντεο παρουσιάστηκαν στη σπάνια ακρόαση σχετικά με UAP προκειμένου να υπογραμμιστεί το πώς το AARO (All-domain Anomaly Resolution Office) είναι σε θέση να εξηγήσει κάποια περιστατικά, μα κάποια άλλα όχι. Ανάλογα τη διάθεση και πόσα ντοκιμαντέρ έχουν δει στο Netflix, θα πούμε εμείς.

«Θέλω να υπογραμμίσω σήμερα πως μόνο ένα μικρό ποσοστό αναφορών UAP παρουσιάζουν “υπογραφές” που θα μπορούσαν να περιγραφούν λογικά ως “ανώμαλες”» είπε ο Σοκ Κερκπάτρικ, διευθυντής του γραφείου, στην υποεπιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων για Αναδυόμενες Απειλές και Δυνατότητες, σύμφωνα με το ΑBC News. «Η πλειονότητα των άγνωστων αντικειμένων που αναφέρθηκαν στο AARO επιδεικνύουν τετριμμένα χαρακτηριστικά μπαλονιών, μη επανδρωμένων ιπτάμενων συστημάτων, φυσικών φαινομένων ή άλλων πηγών που εξηγούνται εύκολα» πρόσθεσε.

via GIPHY

Ο φίλος μας ο Κερκπάτρικ είπε επίσης πως το γραφείο του διερευνά πάνω από 650 περιστατικά που έχουν αναφερθεί από στρατιωτικό προσωπικό. Μιλάμε για αύξηση από τα 510 που είχαν αναφέρει οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών στην τελευταία αναφορά UAP που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Ακόμη, συμπλήρωσε πως ο αριθμός των ανεξήγητων περιστατικών οφείλεται στην έλλειψη διαθέσιμων δεδομένων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ερευνητές στις αξιολογήσεις τους.

«Χωρίς επαρκή δεδομένα, δεν είμαστε σε θέση να φτάσουμε σε συμπεράσματα που ικανοποιούν τα υψηλά επιστημονικά στάνταρ που έχουμε θέση για επίλυση, και δεν θα κλείσω μια υπόθεση όπου δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τα συμπεράσματα», συμπλήρωσε.

Οι περισσότερες αναφορές UAP φαίνονται να ακολουθούν παρόμοιες τάσεις, με τις πιο πολλές να λαμβάνουν χώρα μεταξύ 15.000-25.000 ποδών, που είναι ο ελεγχόμενος εναέριος χώρος για στρατιωτικά αεροσκάφη. Το 52% των αναφορών έχουν να κάνουν με αντικείμενα που περιγράφονται ως στρογγυλά ή σφαίρες, με τα υπόλοιπα να έχουν άλλα σχήματα. Τα πιο πολλά κυμαίνονται σε μεγέθη 1-4 μέτρων, και περιγράφονται ως «λευκά, ασημένια ή διάφανα μεταλλικά». Όσον αφορά στις ταχύτητές τους, μπορεί να είναι από στατικά μέχρι με ταχύτητα διπλάσια αυτής του ήχου.

Όσον αφορά στα δύο βίντεο που προβλήθηκαν στην επιτροπή, είχαν τραβηχτεί από αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 στη Μέση Ανατολή και στη Νότια Ασία, δείχνοντας UAP να περνούν μπροστά από τις κάμερες. Σκοπός, όπως σημείωσε, ήταν να φανεί πώς ένα περιστατικό δεν μπορεί να εξηγηθεί, ενώ ένα άλλο μπορεί, με βάση δεδομένα.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα