Ο επικεφαλής του γραφείου του Πενταγώνου των ΗΠΑ που είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση περιστατικών UAP (Unexplained Aerial Phenomena) είπε την Τετάρτη στο Κογκρέσο πως διερευνώνται 650 περιστατικά, μα δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εξωγήινη προέλευση. Σας το χαλάσαμε τώρα, ε;

Δύο νέα βίντεο παρουσιάστηκαν στη σπάνια ακρόαση σχετικά με UAP προκειμένου να υπογραμμιστεί το πώς το AARO (All-domain Anomaly Resolution Office) είναι σε θέση να εξηγήσει κάποια περιστατικά, μα κάποια άλλα όχι. Ανάλογα τη διάθεση και πόσα ντοκιμαντέρ έχουν δει στο Netflix, θα πούμε εμείς.

«Θέλω να υπογραμμίσω σήμερα πως μόνο ένα μικρό ποσοστό αναφορών UAP παρουσιάζουν “υπογραφές” που θα μπορούσαν να περιγραφούν λογικά ως “ανώμαλες”» είπε ο Σοκ Κερκπάτρικ, διευθυντής του γραφείου, στην υποεπιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων για Αναδυόμενες Απειλές και Δυνατότητες, σύμφωνα με το ΑBC News. «Η πλειονότητα των άγνωστων αντικειμένων που αναφέρθηκαν στο AARO επιδεικνύουν τετριμμένα χαρακτηριστικά μπαλονιών, μη επανδρωμένων ιπτάμενων συστημάτων, φυσικών φαινομένων ή άλλων πηγών που εξηγούνται εύκολα» πρόσθεσε.