Και τι θα πάθαιναν οι επιβάτες δηλαδή αν άνοιγαν καμιά ομπρέλα για να μην βρέχονται; Σιγά το πράγμα, λες και είναι η πρώτη φορά κάνουν. Αντί να πουν και ευχαριστώ που (όχι όλοι) βρήκαν θέση, έκαναν και παράπονα καθώς «με το ζόρι βρήκαμε θέσεις λόγω της μετεπιβίβασης, θα γίνουμε και μούσκεμα». Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πιερίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κατερίνη για τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, αποδείχτηκε magic bus καθώς η καταρρακτώδης βροχούλα που έπεφτε, έκανε την οροφή του λεωφορείου να στάζει καθόλη τη διάρκεια του δρομολογίου γιατί ποιος ξέρει τι τσίκνα θα κουβαλούσαν οι εκδρομείς; Μήπως ήταν ένα κόλπο του οδηγού για να ξεβρωμίσει το λεωφορείο;

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Voria.gr, η οροφή του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Κατερίνη-Θεσσαλονίκη, στο οποίο επιβιβάστηκαν και επιβάτες από το Λιτόχωρο, έσταζε νερά σε τουλάχιστον δύο σημεία, τόσο από την αριστερή πλευρά της γαλαρίας που στο Δημοτικό κάθονταν τα αλάνια, όσο και από το παράθυρο που υπάρχει στην οροφή. Μάλιστα, η βροχούλα στο εσωτερικό ήταν ασταμάτητη από το μικρό παραθυράκι.

Πόσο Ελλάδα;

Ορισμένοι επιβάτες, μάλιστα, συνηθισμένοι πια, σχολίασαν πως πρόκεται για συχνό φαινόμενο σε αρκετά λεωφορεία ενώ άλλοι ενοχλήθηκαν καθώς όπως είπαν «με το ζόρι βρήκαμε θέσεις λόγω της μετεπιβίβασης, θα γίνουμε και μούσκεμα». Να σημειωθεί πως ορισμένοι επιβάτες δεν πρόλαβαν θέση με αποτέλεσμα να καθίσουν στα σκαλοπάτια γιατί έτσι είναι η ζωή: δύσκολη, άδικη, πολλές φορές και μουσκεμένη.