Για μερικούς αθλητές οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο. Όπως και για την Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου που το ονειρεύεται από παιδί. Το εκπλήρωσε για πρώτη φορά στους Χειμερινούς του 2018. Εκεί τερμάτισε τελευταία, στο πατινάζ ταχύτητας, λόγω μη επαρκούς προετοιμασίας, αλλά τώρα ο στόχος της είναι να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Για να εκπληρώσει αυτόν της τον στόχο άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans. 
Αλλάζοντας άθλημα, η Ιανκουλέσκου αποφάσισε να μπει στο Only Fans, έπειτα από προτροπή φίλου, προκειμένου να έχει ένα εισόδημα. Η ίδια λέει πως τη βοηθά να επιβιώσει. 

Η αθλήτρια συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς. «Βγήκα από τον πάγο και άρχισα να κλαίω. Ήξερα ότι δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω», δήλωσε στη Daily Star. Σήμερα, έχει στραφεί στην ποδηλασία με την ελπίδα να εκπροσωπήσει τον Καναδά σε αυτό το άθλημα στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024. 

«Πάντα μου άρεσε η ποδηλασία. Στο πατινάζ, έπρεπε πάντα να γυμνάζομαι με ποδήλατο και άρχισε να μου αρέσει η προοπτική να μπορείς να προπονηθείς κάπου όπου μπορείς να δεις περισσότερα από ένα κλειστό παγοδρόμιο. Το 2018 δοκίμασα ποδηλασία για πρώτη φορά και την ερωτεύτηκα. Μου φάνηκε τόσο εύκολο, επειδή ήμουν δυνατή από το πατινάζ», ανέφερε. 

Η απόφαση να φτιάξει Only Fans

Η Ιανκουλέσκου είναι πλέον μέλος της NWVG-Uplus. Ωστόσο, η ολλανδική ποδηλατική ομάδα είναι ερασιτεχνική. Έτσι, έγινε σαφές πως θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο να χρηματοδοτήσει το όνειρό της. 

Αυτός ο τρόπος είναι το Only Fans, το οποίο χρηματοδοτεί τον στόχο της στο 100%. «Δεν είχα πια χρόνο για να κάνω personal training», εξήγησε. Η μετάβαση στην ποδηλασία απαιτούσε διπλές προπονήσεις, ώρες στο ποδήλατο και ακόμα περισσότερες στο γυμναστήριο», εξήγησε. 

«Έφτιαξα λογαριασμό στο OnlyFans το 2021. Με βοηθά να επιβιώσω, να πληρώσω το νοίκι, τα τρόφιμα και καλύπτει τα έξοδα για την ποδηλασία», ανέφερε η αθλήτρια.

Την ιδέα την είχε ένας φίλος της. «Γιατί δεν κάνεις έναν λογαριασμό στο OnlyFans. Αφού ούτως ή άλλως ανεβάζεις φωτογραφίες με μπικίνι, μπορείς να χρεώνεις για αυτό», της πρότεινε. «Μου αρέσει το σώμα μου, θέλω να το ποστάρω, οπότε είπα να δοκιμάσω ένα μήνα και να δω πώς θα πάει. Και ήταν τρελό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το λογαριασμό επειδή έπαιρνα τρελά likes για φωτογραφίες με μπικίνι και άνθρωποι που πρότειναν να τις πουλάω στην πλατφόρμα. Νόμιζα ότι είναι το μεγαλύτερο αστείο και δεν ήθελα να με βλέπουν σαν κάποια που ήταν γνωστή επειδή πουλούσε φωτογραφίες με μπικίνι, δεδομένου του πόσο σκληρά δούλευα ως αθλήτρια, πόσο σκληρά δούλευα για να σπουδάσω», εξηγούσε σε ανάρτηση στο Instagram που έγραψε για να μιλήσει για την απόφασή της να φτιάξει Only Fans. 

Λέει πως το Only Fans άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. «Προπονούμαι πλήρως, μπορώ να κάνω ταξίδια σε μέρη που δεν ονειρευόμουν ότι θα πήγαινα σύντομα, αγοράζω τα ποδήλατα των ονείρων μου, μαζεύω χρήματα για το αυτοκίνητο των ονείρων μου και μπορώ να το απολαμβάνω χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσω την αθλητική ζωή μου για να κάνω τρεις δουλειές μερικής απασχόλησης, όπως στο παρελθόν, ενώ κυνηγάω το Ολυμπιακό όνειρό μου», επεσήμανε.

Δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι. «Αλλά μετά συνειδητοποίησα πως η άποψή τους δεν πληρώνει τους λογαριασμούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό, επειδή «μου αρέσει πόσο άνετη έχω γίνει με το σώμα μου και το πώς έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου με διαφορετικό τρόπο».