Υπάρχουν πολλά καλά όταν είσαι διάσημος. Συνήθως, έχεις πολλούς φόλοουερς στα social media και έτσι, όταν θέλεις να μεταφέρεις ένα μήνυμα, αυτό φτάνει στο άτομο που θες πολύ γρήγορα. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε μάλλον και ο Χρήστος Χολίδης και έκανε ένα ποστ που θα ζήλευε ακόμα και ο Λίαμ Νίσον.

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό στο Instagram, του σήκωσαν τη μηχανή, πιθανότατα τη Δευτέρα του Πάσχα στις 17 Απριλίου, την ώρα που όλοι εσείς μάλλον ξαπλώνατε στον καναπέ κατάκοποι από το φαγητό και το ποτό της προηγούμενης ημέρας. To παρακάνατε ρε παιδιά, ειδικά εκεί στη Λάρισα.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ, λοιπόν, ο τραγουδιστής προχώρησε σε μία ανάρτηση, με το μήνυμά του να απευθύνεται στους ληστές που καλύτερα να μην τους πετύχει γιατί όλοι ξέρουμε τι θα γίνει.

Αφού δημοσιοποίησε τα στοιχεία της μηχανής του που έβγαλε φτερά, κάλεσε στη συνέχεια τους κλέφτες να του επιστρέψουν το δίκυκλο σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Αιγάλεω γιατί αλλιώς… Ξέρετε τώρα, “Ι will find you”.

via GIPHY

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Χολίδης έγραψε στο Instagram: «Για εσάς που μου κλέψατε τη μηχανή μου, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, γιατί θα σας βρω».