Ακόμα πρησμένοι είστε, ε; Λογικό. Όλοι μας το παρακάναμε αυτές τις μέρες. Φαγητό, ποτό, καταχρήσεις και τον σταυρό μας. Όλο το ελληνικό Πάσχα σε λίγες λέξεις. Υπάρχουν και χειρότερα όμως, πάντα υπάρχουν και χειρότερα. 

Στην αγαπημένη μας Λάρισα, για παράδειγμα, το πήγαν πολλά βήματα παρακάτω και μας έδειξαν τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε την Κυριακή του Πάσχα. Το απότομο και υπερβολικό φαγοπότι μετά από ημέρες νηστείας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, προκαλεί σοκ στον οργανισμό μας και έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν μια βόλτα από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε αρκετές κλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χρειάστηκε διακομιδή για πάνω από δέκα άτομα επειδή… ελληνικό Πάσχα. Μιλάμε για όργια. Αρνί, κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι και ο Θεός μαζί μας. Έσκασαν από το φαγητό οι άνθρωποι.

Μεταξύ των σκασμένων άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών τόσο από την πόλη της Λάρισας όσο κι από χωριά του νομού, τα οποία είχαν επισκεφθεί για τον παραδοσιακό εορτασμό του Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία. Μια καλή λύση βέβαια θα ήταν να γιορτάζουν στο νοσοκομείο για να γλιτώνουν το πέρα δώθε αλλά πού μυαλό όταν στα σκάει η τσίκνα;