Οκ παιδιά, δεν είμαι και ο καλύτερος στο θέμα του προγραμματισμού. Το παραδέχομαι, προσπαθώ να το αλλάξω, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Τι να γίνει; Να το ρίξω στα self-improvement tips του TikTok, σε παρακαλώ…

Φτάσαμε στο παρά ‘1, η βαλίτσα μου ήταν γεμάτη για την εξόρμηση στο χωριό, αλλά μέσα δεν υπήρχε το πιο βασικό: τα πασχαλινά δώρα. Ούτε για τα βαφτιστήρια ούτε για τον κολλητό μου που γιορτάζει ανήμερα του Πάσχα ούτε για την αδελφή μου, η οποία γιορτάζει λίγες μέρες αργότερα το σπάνιο όνομά της (Γεωργία τη λένε). Και εκεί που αναζητούσα στο google οικονομικό σπαθί για χαρακίρι, διότι, όπως και να το κάνουμε, το να πηγαίνει με άδεια χέρια να δεις βαφτιστήρια, συγγενείς και φίλους είναι τουλάχιστον… απρέπεια, σκέφτηκα «κάτσε να μπω στο e-shop.gr» να βρω μια σανίδα σωτηρίας.

Αν λοιπόν ο τίτλος του «ξεχασιάρη νονού», του «αδιάφορου αδελφού» και του «παρτάκια κολλητού» είναι σαν να ελεύθερη πτώση στα μάτια και στη συνείδηση των πιο αγαπημένων σου προσώπων, τότε το e-shop.gr είναι το αλεξίπτωτο.

Μπήκα, έκανα τις αγορές μου γρήγορα απλά και με ασφάλεια και είχα την παραγγελία μου μπροστά στην πόρτα μου σε χρόνο dt. Ε και αν αγοράζεις δώρα για τους άλλους, το καλύτερο το κρατάς για τον εαυτό σου, όλοι το ξέρουν αυτό.  

Πάτα πλέι και δες πώς έπαιξα την πασχαλινή μπαλίτσα μέσα σε δύο λεπτά.