Δεν είναι τυχαίο που χρόνια τώρα, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τους διαφορετικούς ρυθμούς που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη. Ναι, είναι χαλαροί οι άνθρωποι και καλά κάνουν, δεν θα κάτσουν να σκάσουν κιόλας. Μάλιστα, η χαλαρότητά τους είναι μεταδοτική ακόμα και σε ζώα, ζώα τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφήσουν το φυσικό τους περιβάλλον και να πάνε για μια βόλτα σε πάρκο μπας και βρουν κάτι να τσιμπήσουν.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι χαλαροί μας φίλοι βλέπουν αγριογούρουνο, βλέπετε είναι κάτι σαν καθημερινότητα πλέον. Αυτή τη φορά, μπήκε σε κατοικημένη περιοχή στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο Τριανδίας. Μάλιστα, πλησίασε και τη νεολαία που άραζε στο πάρκο και έπινε μπάφους. Και αν ήθελε παρέα εκτός από φαγητό; 

Όπως φαίνεται, ο υπερπληθυσμός αναγκάζει συστηματικά τα αγριογούρουνα να κατεβαίνουν από τα δάση, σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή. Σε αυτή την περίπτωση το μεγαλόσωμο ζώο έδειχνε εξοικειωμένο με τον κόσμο και καθόλου φοβισμένο. Κάποιοι σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τράβηξαν τις παρακάτω εικόνες γιατί έχουν και ένα TikTok να ταΐσουν.

Στην συμπρωτεύοουσα, η εμφάνιση αγριογούρουνων εντός του αστικού ιστού είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Τις περισσότερες φορές τα αγριογούρουνα που κατεβαίνουν στην πόλη είναι τρομαγμένα, το βράδυ της Κυριακής των Βαϊων ωστόσο, το μεγαλόσωμο αγριογούρουνο περπατούσε ατάραχο γιατί μάλλον ήθελε να γίνει viral στο Tiktok. Έγινε.

@ladaagapimono @lada2 #ladaagapimono #greektiktok #fly ♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) – Ponetto