Ο Sean “Diddy” Combs δήλωσε ότι εξακολουθεί να πληρώνει το τίμημα για τη χρήστη του κομματιού “Every Breath You Take” χωρίς να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και δεν είναι φθηνό. Ο Diddy υποστήριξε ότι είναι αναγκασμένος να πληρώνει 5.000 δολάρια στον Sting κάθε μέρα που περνά, για ολόκληρη τη ζωή του. Βέβαια, ακόμα κι αν ο Diddy γράφει μια επιταγή 5.000 $ 365 φορές το χρόνο, το συνολικό ποσό των 1.825.000$ ετησίως, είναι απίθανο να βλάψει πάρα πολύ το πορτοφόλι του.Το Forbes υπολόγισε ότι κέρδισε 90 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2022, εν μέρει χάρη στη συνεργασία του με τη βότκα Ciroc, και το 2019 καθόρισε την περιουσία του στα 740 εκατομμύρια δολάρια.

https://twitter.com/OfficialSting?ref_src=twsrc%5Etfw

Το «I’ll Be Missing You», που είναι αφιερωμένο στον δολοφονημένο ράπερ Notorious B.I.G., κυκλοφόρησε το 1997 και παρέμεινε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για 11 εβδομάδες. Όμως, όπως επιβεβαίωσε ο Sting σε μία συνέντευξή του στο 2018, ο Diddy δεν ζήτησε την άδειά του για να χρησιμοποιήσει το «Every Breath You Take» στο τραγούδι, με αποτέλεσμα ο ράπερ να του πληρώνει το ποσό των 2.000 δολαρίων την ημέρα, «για την υπόλοιπη ζωή του». Προ ημερών, ωστόσο, ο Diddy τον διόρθωσε, γράφοντας στο Twitter ότι το πραγματικό ποσό είναι 5.000 δολάρια. «Όχι. 5 χιλιάρικα την ημέρα. Αγάπη στον αδερφό μου @OfficialSting!», έγραψε.  Όπως έχει πει παλαιότερα ο frontman των Police, τα χρήματα που έχει βγάλει από τον Diddy πλήρωσαν για τις σπουδές μερικών εκ των έξι παιδιών του. 

Πιθανώς ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά τα 5.000 $ καθημερινά πηγαίνει στην Universal Music Publishing, η οποία πέρυσι απέκτησε το τραγούδι μαζί με τον περισσότερο ή όλο τον κατάλογο τραγουδιών του Sting σε μια συμφωνία που αναφέρεται ότι αξίζει περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια. Αρχικά κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1983, το “Every Breath You Take” ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία από το πρώην συγκρότημα του Sting, τους Police, και ήταν στην κορυφή των αμερικανικών charts για περίπου οκτώ εβδομάδες εκείνη τη χρονιά και κέρδισε δύο βραβεία Grammy. Έφτασε επίσης στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και πολλές άλλες χώρες και ήταν επιτυχία στο Top 10 σε πολλές άλλες.

https://twitter.com/OfficialSting?ref_src=twsrc%5Etfw

Αφού λοιπόν έγινε ένας διαδικτυακός χαμός, ο Diddy έγραψε στο Twitter ότι έκανε πλακίτσα. “Θέλω να καταλάβετε όλοι ότι αστειεύτηκα!! Ποτέ δεν μου χρέωσε 3.000 $ ή 5.000 $ την ημέρα για το Missing You. Πιθανότατα κερδίζει περισσότερα από 5.000 $ την ημέρα από ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια στην ιστορία”.