Επιστρέφουν οι Πυξ Λαξ για μια τελευταία φοραχαχαχαχαχαχα

Περιοδεία για τους Scorpions της Ελλάδας.

Επιστρέφουν οι Πυξ Λαξ για μια τελευταία φοραχαχαχαχαχαχα

Περιοδεία για τους Scorpions της Ελλάδας.


Καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, κοκτέιλ, ξενύχτια και «για τις παλιές αγάπες μην μιλάς», δεν είναι καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για ακόμη μια φορά γιατί σαν τον Μπάμπη τον Τεννέ όταν τον έχει ανάγκη ο κόσμος επειδή στην ουσία, δεν έφυγαν ποτέ. Έπιασε το κόλπο πάντως και μπράβο τους.

Έτσι, με κάθε επισημότητα πια μπορούμε να σας πούμε πως: Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα. 

Αυτό μας ήρθε, αυτό σας δίνουμε να διαβάσετε. Περιμένετε, έχει κι άλλο:

Οι Πυξ Λαξ βγαίνουν και πάλι στο δρόμο για να εμφανιστούν ζωντανά στις 25 Mαΐου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας, να μας προσφέρουν μία αξέχαστη μουσική βραδιά! Διατηρώντας ρωμαλέο το μουσικό τους σφρίγος, οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Ξανά, στη σκηνή!

Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ' όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να συγκινούν χιλιάδες ανθρώπους, νέους και μεγαλύτερους.

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

Εδώ και η φωτογραφία με τις ημερομηνίες για όσους ενδιαφέρονται:

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα