Ο φωτογράφος Kasey Kerbox αναβιώνει το παρελθόν μέσω του μπαμπά του, αναδημιουργώντας φωτογραφίες του πριν από σχεδόν 40 χρόνια. Ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον Buzzy Kerbox , έναν επαγγελματία σέρφερ που ήταν το μοντέλο που έκανε θραύση στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και του 1980. Ποζάροντας σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, είχε μάλιστα την ευκαιρία ποζάρει δίπλα στην εμβληματική Σίντι Κρόφορντ.

Πέρασε μια δεκαετία στο μόντελινγκ και στη δεκαετία του ’90 ξεκίνησε το Buzzy Kerbox Surf School στο Maui, το οποίο διηύθυνε για περίπου 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μεγάλωσε τρία παιδιά.

Ο Buzzy έκανε θραύση στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και του 1980 ως επαγγελματίας σέρφερ που έγινε μοντέλο. Οι εικόνες που προκύπτουν αντιπαραθέτουν τον παρελθόν και τον παρόντα εαυτό των υποκειμένων, αφήνοντας τους θεατές να προβληματιστούν για το πέρασμα του χρόνου.

Οι φωτογραφίες του στυλ “τότε και τώρα” δείχνουν τον Buzzy με παρόμοια ενδυμασία να ποζάρει με σανίδα του σερφ, όπως ακριβώς έκανε πριν από πολλά χρόνια.Σύμφωνα με το βιβλίο του 1983 για τα ανδρικά μοντέλα με τίτλο “Not Just Another Pretty Face”, ο Buzzy γεννήθηκε στην Ιντιάνα, αλλά μετακόμισε με την οικογένειά του στη Χαβάη όταν ήταν 9 ετών. Γρήγορα ασχολήθηκε με το σερφ και το 1978 κέρδισε τον τίτλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου σέρφινγκ. Ένας φωτογράφος εντόπισε τη φωτογραφία του σε ένα περιοδικό σερφ και τον κάλεσε να έρθει στη Νέα Υόρκη για μια φωτογράφιση μόδας στο περιοδικό Vogue. Σύντομα ο Ralph Lauren του υπέγραψε ένα αποκλειστικό συμβόλαιο για να ποζάρει στις καμπάνιες με τα ρούχα της Lauren, αλλά ο Buzzy συνέχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να αναζητά το επόμενο κύμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buzzykerbox

Πήγε στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, το Μπαλί, την Ανατολική Ακτή-Φλόριντα, το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νότια Αφρική. Ωραία ζωή.