Δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μας: την Gucci ομπρέλα των 1500€ που δεν είναι καν αδιάβροχη, το επώνυμο τσαντάκι/ κουτί μπογιάς που κοστίζει 2340€τα 37.000€ για να ντυθείς Barbie με Balmain. Πιστεύαμε ότι οι τεράστιες κόκκινες μπότες θα ήταν το τελευταίο έκτρωμα στο όνομα της προχώ μόδας. Πόσο έξω πέσαμε. Να σας συστήσουμε τα Toe Uggs. Με αυτό, τα πραγματικά ανθρώπινα πόδια έχουν τελειώσει. Είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Μπορεί να τα δούμε σε AI φωτογραφίες. Τόσες πολλές ερωτήσεις. Πώς λειτουργούν τα μεταλλικά δάχτυλα των ποδιών; Είναι τα πραγματικά δάχτυλά μας κρυμμένα κάτω από τα μεγάλα δάχτυλα που εμφανίζονται; Τα δάχτυλα των ποδιών μας μπαίνουν στα δάχτυλα των ποδιών;

Ακριβώς πάνω που νόμιζες ότι τα viral παπούτσια για φασαίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο περίεργα, η UGG και ο Victor Wong μπαίνουν στη συνομιλία. Δεν ξέρουμε καν αν είναι παπούτσι, δηλαδή αν μπορείς να το φορέσεις και να περπατήσεις ή είσαι απλά σελέμπριτι που θέλεις να σε τρολάρουν στο Twitter και τα αγόρασες.Πιστεύουμε ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα.

Αυτά τα Uggs του Κινέζου σχεδιαστή Victor Wong είναι ίσως σχεδιασμένα για να μας κάνουν να νιώθουμε άβολα Και  είναι μέρος του Ugg’s Rising Voices Project, το οποίο υπάρχει για να εντοπίσει νέα ταλέντα στη βιομηχανία της μόδας από όλο τον κόσμο.

Το σχέδιό του αντλεί έμπνευση από ένα απόσπασμα του Stephen Bayely που έλεγε: «Το όμορφο και το άσχημο δεν είναι αντίθετα, αλλά πτυχές του ίδιου πράγματος». Αγγίζει τη γραμμή (κυριολεκτικά) μεταξύ ομορφιάς και γκροτέσκου.