Μη δείτε αστυνομικό να κάνει ντελίβερι ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας, αμέσως να τον πείτε διεφθαρμένο. Τον ρωτήσαμε ποτέ αν καταπιεζόταν από τη δουλειά του ή αν ήθελε να κάνει καριέρα σε άλλο κλάδο; Όχι, αμέσως να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Να τα πάρουμε από την αρχή όμως γιατί υπάρχουν πιθανότητες (λίγες) να μην ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε αφού το μόνο που σας απασχόλησε το ΣΚ, ήταν η συνέντευξη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας στη Νεφέλη Μεγκ (την ποια;) και οι μεθυσμένοι διαιτητές που τελικά -όπως όλα δείχνουν- δεν ήταν μεθυσμένοι.

Ένας 33χρονος αστυφύλαξ, λοιπόν, συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών γιατί ως γνωστόν, οι… Ξέρετε τώρα ποιοι τα πουλάνε, μην μας αναγκάσετε να γράψουμε το γνωστό σύνθημα, έχουμε ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων διακινούσε ναρκωτικά, κυρίως φούντα, με το υπηρεσιακό του όχημα από τον Οκτώβριο του 2022. Σιγά μην κάψει την δική του βενζίνη. 

 
Αλλού είναι η είδηση όμως.

Ο εν λόγω αστυνομικός είχε συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ γνωστών τράπερ. Να τι κάνει η τραπ στα παιδιά μας και τους αστυνομικούς μας. Η καταγγελία για τη δράση του αστυνομικού είχε φτάσει εδώ και μέρες στο Εσωτερικών Υποθέσεων και ο 33χρονος αστυφύλακας τέθηκε υπό παρακολούθηση. Παράλληλα, έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια». Με το «κοτόπουλα» γελάσαμε λίγο, δεν θα σας το κρύψουμε.

Ο 33χρονος συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που έκανε «ντελίβερι» σε πελάτη. Επιπλέον, έχει συλληφθεί ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στο ίδιο τμήμα με τον αστυφύλακα και ακόμη τέσσερα άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση. Όλο το crew δηλαδή.