Εννοείται πως η γυναίκα που παντρεύτηκε πάνινη κούκλα και γέννησε κουκλάκι εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μας ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις οι οποίες αξίζουν την προσοχή μας αλλά και το ενδιαφέρον μας. Μία από αυτές είναι και η πολύ νορμάλ γκοθού και φίλη μας, Μπροκάρντ η οποία παντρεύτηκε ένα φάντασμα πριν από μερικούς μήνες. Μα, τώρα μας προσβάλλετε, φυσικά και είχαμε γράψει για τον γάμο της χρονιάς.

Η Μπροκάρντ είναι τραγουδίστρια, είναι 39 χρονών και ενώθηκε με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της, τον Εντουάρντο. Ο Εντουάρντο είναι ένα φάντασμα βικτωριανού στρατιώτη. Ναι, τι υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ο γάμος και οι δυσκολίες του όμως δεν είναι για όλους. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην πάντα σοβαρή Daily Mail, η Μπροκάρντ θέλει εξορκισμό για να γλιτώσει από τον Εντουάρντο.

Όπως είπε η ίδια, ο σύζυγός της «βγάζει κραυγές ενός μωρού που κλαίει». Επίσης, «Είμαι στα όριά μου. Δεν θέλω να παραδεχτώ την ήττα, αλλά νιώθω ότι το να είσαι παντρεμένη με ένα φάντασμα δεν λειτουργεί». Η Μπροκάρντ πρόσθεσε ότι κάνει «σκοτεινές σκέψεις» τον τελευταίο καιρό, τις οποίες έχει συνδέσει με τον Εντουάρντο επειδή εκείνος τα έχει πάρει στο κρανίο που η γυναίκα του θέλει να τερματίσει τη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια απευθύνθηκε ακόμη και σε ένα μέντιουμ στις αρχές του έτους για να την συμβουλέψει για τον γάμο της, αλλά πρόσθεσε ότι ο Εντουάρντο δεν ήθελε να το πάρει στα σοβαρά. Φίλε Εντουάρντο, μην τα θέλεις όλα δικά σου. 

Εδώ βλέπουμε τον Εντουάρντο την ημέρα του γάμου τους:

Μιλώντας για το γάμο τους και αφού έδωσε και τη λίστα με τους καλεσμένους, είπε: «Ο Εντουάρντο δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να με εκνευρίσει και έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο για τη Μέριλιν Μονρόε που ήταν καυτή. Εγώ έκανα ‘ουάου’, αλήθεια; Είναι η μέρα του γάμου μας. Το σχόλιο κατέστρεψε εντελώς τη βραδιά μου».

Είπε επίσης ότι ο σύζυγός της ήπιε πολύ αλκοόλ στο ταξίδι του μέλιτος και δεν πήρε ποτέ το λογαριασμό, καθώς «προφανώς δεν έχει τραπεζική κάρτα». Προφανώς.

Τι θα γίνει με την Μπροκάρντ και τον Εντουάρντο; Η απάντηση στο επόμενο επεισόδιο.