Γενικώς, στην αναφορά και μόνο της λέξης «κατσαρίδα» νιώθουμε πως πράγματα περπατάνε πάνω μας. Μετά από αυτή την είδηση θα νιώθουμε να περπατάνε και μέσα μας. Πριν πάθουμε εγκεφαλικό, λοιπόν, να αναφέρουμε το εξής. Γιατροί αφαίρεσαν νεκρή κατσαρίδα από τον κόλπο γυναίκας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα στην Ονδούρα αφαίρεσε μια κατσαρίδα από τον κόλπο της, αφού πήγε στον γιατρό, κάνοντας παράπονο για ένα «εξαιρετικά περίεργο» συναίσθημα στα γεννητικά της όργανα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (06/04).

https://t.co/F5DBnd6JX0

Η ασθενής, η οποία δεν κατονομάστηκε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είπε ότι ένιωθε σαν κάτι «εξαιρετικά παράξενο» να βρίσκεται στον κόλπο της. Μάλιστα, οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν η εξέταση αποκάλυψε το νεκρό έντομο μέσα της, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Τι είπε ο γιατρός που εντόπισε την κατσαρίδα στον κόλπο της γυναίκας

Η κατσαρίδα αφαιρέθηκε αμέσως και η γυναίκα πήρε εξιτήριο αφού ελέγχθηκε για τραυματισμούς. Επίσης, οι γιατροί που περιέθαλψαν τη γυναίκα στην Τεγκουσιγκάλπα, στην πρωτεύουσα της χώρας, δήλωσαν ότι ήταν «πολύ ανήσυχοι» όταν εντόπισαν το έντομο.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.gr.