Η Ολίβια Γουάιλντ ισχυρίζεται ότι πληρώνει για το “100%” των εξόδων για τη φροντίδα της ίδιας και του  Τζέισον Σουντέικις, παρόλο που είναι “σημαντικά” πλουσιότερος από αυτήν. Zήτησε επίσημα από τον Τζέισον Σουντέικις να αρχίσει να πληρώνει τη διατροφή των παιδιών της, αφού ισχυρίστηκε ότι πληρώνει το «100% του κόστους» για τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, του Ότις και της Νταίζης. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι ο Σουντέικις δεν έχει πληρώσει τη διατροφή των παιδιών από τότε που τη σχέση τους το 2020.

https://t.co/PANF53tEPm

Ο Τζέισον δεν μου πληρώνει επί του παρόντος το επίδομα τέκνων, παρά τα αιτήματά μου μέσω του δικηγόρου ότι συμφωνούμε για ένα προσωρινό ποσό υποστήριξης για να αποφύγουμε περαιτέρω αντιδικίες σε αυτό το θέμα“, υποστηρίζει στα νομικά έγγραφα που είδαν το φως. Η σκηνοθέτρια του Don’t Worry Darling ισχυρίζεται ότι ενώ εκείνη και ο Τζέισον όρισαν “ορισμένα έξοδα για τα παιδιά”, όπως τα δίδακτρα του σχολείου τους, εκείνη πληρώνει για όλα τα άλλα όσο τα παιδιά είναι υπό τη φροντίδα της, “συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, τρόφιμα, ρούχα, παιδική φροντίδα, εξωσχολικές δραστηριότητες και έξοδα μεταφοράς”. Πηγές κοντά στον Τζέισον ισχυρίστηκαν βέβαια ότι μοίρασε το κόστος “ισότιμα ​​και δίκαια” σε όλη τη σχέση τους, «συμπεριλαμβανομένων των εξόδων για τα παιδιά». Σύμφωνα με νέα νομικά έγγραφα, που εξασφάλισε το The Blast, η Olivia Wilde ζητά από έναν δικαστή του Λος Άντζελες να διατάξει το αστέρι του «Ted Lasso» να της πληρώσει ένα εύλογο ποσό διατροφής με βάση το εξαιρετικά υψηλό εισόδημά του.

https://t.co/Po2FJ3JZN7

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο πρώην της είναι πολύ πιο πλούσιος από αυτήν, με τους δικηγόρους της να δηλώνουν ότι “είναι αδιαμφισβήτητο ότι κερδίζει πολύ περισσότερα από την Ολίβια και έχει μεγαλύτερη πρόσβαση σε κεφάλαια”. Έχοντας αυτό κατά νου, ζητά από τον Τζέισον να αρχίσει να πληρώνει, ώστε να μπορεί να “παρέχει επαρκώς” στα παιδιά τους ανάλογα με το πρότυπο ζωής του.

Η Ολίβια Γουάιλντ δεν έχει ζητήσει συγκεκριμένο ποσό για την υποστήριξη των παιδιών, προφανώς επειδή δεν έχει πρόσβαση στο εισόδημα του Τζέισον Σουντέικις. Ωστόσο, ζήτησε από τον σταρ του Ted Lasso να συνεισφέρει ένα ποσό 500.000 δολαρίων για να καλύψει τα έξοδα των νομικών εξόδων της. “Ζητώ επίσης από τον Jason να συνεισφέρει στις αμοιβές και τα έξοδα του δικηγόρου και του λογιστή μου, όχι μόνο επειδή είναι σε πολύ ανώτερη θέση από εμένα οικονομικά , αλλά επειδή η συντριπτική πλειονότητα των αμοιβών που έχω επιβαρυνθεί οφείλονται στον Jason και την εξωφρενική, περιττή και επιθετική συμπεριφορά του συνηγόρου του”, καταλήγει. Στην Καλιφόρνια, το ποσό που διατάχθηκε να πληρωθεί για την υποστήριξη παιδιών βασίζεται συγκεκριμένα στους μηνιαίους μισθούς και των δύο γονέων.

https://t.co/fZbg6l3uE5

Η ηθοποιός είπε στο δικαστήριο ότι κερδίζει πάνω από 40.000 δολάρια το μήνα σε μισθό, συμπεριλαμβανομένων άλλων 60.000 δολαρίων από τα έσοδα της Wilde Company και εισόδημα από ενοίκια. Επίσης, έχει 645.187 δολάρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς και πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, η ηθοποιός λέει ότι έχει πάνω από 107.000 δολάρια σε μηνιαία έξοδα. Η ανάλυση περιλαμβάνει σχεδόν 60.000 $ σε “ενοίκιο/υποθήκη”.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Όσο το Instagram ασχολείται με τις θηλές της, η Ολίβια Γουάιλντ απλώς το περιφρονεί

Ted Lasso: Αν πιστεύεις κι εσύ ότι λείπει από το ελληνικό πρωτάθλημα είσαι δικός μας άνθρωπος

Ο Χάρι Στάιλς βάζει τέλος στο κενό ανάμεσα στον οργασμό και τη γυναίκα