Αυτό το κείμενο αφορά του φανς της Eurovision. Tώρα πόσοι είναι αυτοί δεν ξέρουμε, αλλά δεν έχει σημασία εδώ που φτάσαμε. Όταν όμως η Έλενα Παπαρίζου το σήκωσε, πανηγυρίζατε, νομίζετε ότι τα έχουμε ξεχάσει; Tώρα μας το παίζετε κουλτούρα και αν ασχοληθείτε, θα ασχοληθείτε με τον Νταμιάνο γιατί είναι χοτ. Λες και δεν σας ξέρουμε. Οι πραγματικοί Έλληνες όμως φαίνονται στα δύσκολα και όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα είναι δύσκολα για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα μας αγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, όπως και η Κύπρος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στις 9 Μαΐου. Μην κανονίσετε κάτι. Τα 37 τραγούδια του φετινού μουσικού διαγωνισμού να έχουν ανακοινωθεί και το ξακουστό BBC δημοσίευσε τις προβλέψεις του. Την κάτσαμε!

Σύμφωνα με αυτές, ο 16χρονος Τόμι Σέλμπι, Βίκτωρ Βερνίκος και το «What They Say» θα σταματήσει στον ημιτελικό της Eurovision 2023. Το βρετανικό δίκτυο σχολιάζει μεταξύ άλλων πως μοιάζει σαν να «μασά τα φωνήεντα». Τουλάχιστον τον καταλαβαίνουμε όταν μιλάει, δεν είναι σαν και εσάς.

Ανάλογη πρόβλεψη κάνει το BBC και για τον Άντριου Λάμπρου, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Break A Broken Heart». Σε ό,τι αφορά την πρωτιά στη Eurovision 2023, το BBC «βλέπει» τη Γαλλία και τη Σουηδία πιθανές νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού. Ξεκάθαρα δεχόματε πόλεμο, το έχετε καταλάβει έτσι;