Τα Reunions είναι αμήχανα, μέχρι να πιεις το δεύτερο ποτό και να συνειδητοποιήσεις πως κατά βάθος, είστε ακόμα όλοι έφηβοι κακομαθημένοι που κρατάτε κακίες ο ένας στον άλλο, ενώ ξέρετε πως δεν έχει και τόση σημασία. Ακριβώς επειδή κατά βάθος είστε όλοι ακόμα έφηβοι. Συνήθως πηγαίνουμε σε αυτά νιώθοντας άγχος και στο τέλος αναρωτιόμαστε γιατί πήγαμε εξαρχής μιας και λίγο πολύ μαθαίνουμε ο ένας τα νέα του άλλου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε κάποια σοβαρή συζήτηση με άτομα τα οποία μετά βίας ανεχόμασταν στο λύκειο. 

Για τα παρακάτω reunions τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι. Κάποιοι παντρεύτηκαν τη σχολική καψούρα τους. Άλλοι έμειναν έκπληκτοι από την πορεία ζωής των συμμαθητών τους. Άλλοι πάλι έβγαλαν τα απωθημένα τους σε εκείνον που τους έκανε τη ζωή δύσκολη με σχόλια και bullying. 

1

«Δυο χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών μου, ο μπαμπάς μου πήγε στο reunion των συμμαθητών του στο λύκειο και πέτυχε το ραντεβού του στο prom. Τα είπαν. Εκείνη τον είχε αφήσει. Είχε μόλις χωρίσει από τον δεύτερο σύζυγό της. Κανόνισαν να βρεθούν για ποτά, και σύντομα για δείπνο, και το επόμενο πράγμα που έμαθα ήταν ότι άρχισαν να βγαίνουν. Όταν έφυγα για το πανεπιστήμιο παντρεύτηκαν. Όλο αυτό δεν έγινε σε ένα reunion δέκα χρόνων. Μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις λίγο παραπάνω για να πάρεις το happy ending που ήλπιζες». 

2

«Ένα κορίτσι ομολόγησε πως απάτησε το αγόρι της στο γυμνάσιο, πιστεύοντας πως είχε περάσει τόσο καιρός που δεν θα τον ενδιέφερε καν. Έκανε λάθος». 

3

«Πήγα πρόσφατα στο 40ο Reunion μου. Ένα μάτσο ηλικιωμένοι εμφανίστηκαν. Έμοιαζαν με τους γονείς των ανθρώπων που ήξερα στο λύκειο. Ήταν φρίκη». 

4.

«Ήταν παράξενο να ανακαλύπτω πως 17 συμμαθητές είχαν πεθάνει μέχρι το 10ο Reunion του λυκείου μας.»

5.

«Είχαμε μια συζήτηση για το πώς δεν θυμόμαστε τα καλά πράγματα που μάς συνέβησαν στο λύκειο, αλλά εκείνα τα άσχημα, αηδιαστικά πράγματα και σχόλια που σε στοιχειώνουν για πάντα. Σε αυτό το σημείο, ένα από τα πιο ντροπαλά κορίτσια από το λύκειο κοπανάει το ποτό της, χτυπάει το ποτήρι στο τραπέζι και ουρλιάζει στο κακό, δημοφιλές κορίτσι από το λύκειο. Είπε πως ήταν κακιά και πως τη βασάνιζε κάθε μα κάθε μέρα με χλευαστικά σχόλια. Όλοι άρχισαν να μοιράζονται τρομακτικές ιστορίες για το κακό, δημοφιλές κορίτσι μέχρι που έφυγε κλαίγοντας». 

6.

«Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν έμαθα για τις καριέρες των παλιών μου συμμαθητών. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε ασήμαντες δουλειές, αλλά κάποιοι ξεχώρισαν. Ο τύπος που είχε συλληφθεί για κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικο τρεις φορές, τώρα είναι μπάτσος. Ο σούπερ έξυπνος τύπος αποφάσισε να μετακομίσει στην Κόστα Ρίκα για να σώσει το δάσος αι το «κακό παιδί» μπήκε στον στρατό και τώρα έχει τη δική του μικρή επιχείρηση. Τα πηγαίνει μια χαρά.»

7

«Έμεινα έκπληκτος από το πόσο λίγα πράγματα είχαν αλλάξει στο Reunion 15 χρόνων. Οι κλίκες ήταν ακόμα κλίκες. Το όλο γεγονός ήταν ακριβώς όπως το λύκειο, απλώς σε ένα μπαρ».