Όποιος δεν έχει δει Ζήνα και Ηρακλή, να σηκώσει το χέρι του. Κανείς δεν το σήκωσε, οπότε πάει να πει ότι όλοι περάσαμε τα μεσημέρια μας βλέποντας τις σειρές τους στο Star. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Λούσι Λόουλες και Κέβιν Σόρμπο σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία όπως άλλωστε και άλλες σειρές όπως τα Φιλαράκια ή το One Tree Hill αργότερα. Ωραίες, ξέγνοιαστες εποχές αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη ζωή, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Εκτός από τα Φιλαράκια φυσικά που θα παίζονται ακόμα και αν κατατραφεί ο πλανήτης μας.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η παρέα από τη Νέα Υόρκη, το θέμα μας είναι η Ζήνα και ο Ηρακλής ή αλλιώς, η Λούσι Λόουλες και ο Κέβιν Σόρμπο ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα. Όχι τώρα, εδώ και χρόνια. 

Η 55χρονη αμαζόνα της καρδιάς μας, που λέτε, μπίφαρε με τον τηλεοπτικό γιο του Δία για τα τρανσφοβικά σχόλιά του στο Twitter. Στη θέση της ίσως να του λέγαμε και ένα «γεια σου καλημέρα» σαν τη φίλη της. Ο Σόρμπο είχε κάνει μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ισχυριζόταν ότι τα τρανς άτομα ήταν ψυχικά άρρωστα και ότι αν τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο της επιλογής τους, αυτό θα οδηγούσε σε χάος. Το χάος είναι στο μυαλό σου, φίλε Ηρακλή.

https://twitter.com/hashtag/voidinside?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σε κάποιες από τις αναρτήσεις του τράβηξε delete ωστόσο η Ζήνα έκανε retweet ένα από τα σχόλιά του και του απάντησε το εξής: «Εσύ που τα έχεις ΟΛΑ, γιατί πρέπει να πατάς στα τρανς άτομα για να νιώσεις ψηλότερος;».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σόρμπο είναι και -ω, μια πολυθρόνα να κάτσουμε- φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, του πρώτου δηλαδή προέδρου της Αμερικής που έχει τέτοια μπλεξίματα με τον νόμο. Τώρα, να σας πούμε ότι μας κάνει εντύπωση; Θα ήταν ψέματα. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους (μάλλον η Λόουλες) λύνουν τις διαφορές τους διαδικτυακά αντί να φορέσουν τις στολές τους για μια μάχη σαν αυτές που βλέπαμε στις σειρές τους.

https://twitter.com/ksorbs/status/1643638187426816000?ref_src=twsrc%5Etfw