Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο Βασιλιάς της κωμωδίας κι αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Προχωράμε. Σε αυτό το μέτριο σίκουελ, είναι παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον και έχουν παραιτηθεί από τις δουλειές τους για να γίνουν ντετέκτιβ. Πιστεύοντας παραληρηματικά ότι έχουν την ικανότητα να λύνουν μυστήρια, ο καθένας τους εγκατέλειψε τη δουλειά του. Αυτό, OBVIOUSLY δεν πήγε καλά και έχουν οικονομικά προβλήματα και -φυσικά-  έχει αντίκτυπο στο γάμο τους.

Στη δεύτερη ταινία τους στο Netflix υπάρχει πάλι ένας φόνος και μια απαγωγή. Για άλλη μια φορά γνωρίζουμε ένα καστ χαρακτήρων, μερικούς νέους και μερικούς παλιούς, που όλοι θα μπορούσαν να είναι ύποπτοι.

Μας την πέταξε εννοείται ο αλγόριθμος και ξέραμε πριν πατήσουμε play ότι δεν θα δούμε οσκαρική ταινία με υπαρξιακά ερωτήματα. Ναι, έχουμε φτάσει στο σημείο που θα παρακολουθήσουμε ότι μας προτείνει το Netflix, δυστυχώς. Ο Νικ και η Όντρεϊ βρίσκονται ξανά ως ντεντέκτιβ στην υπόθεση και πάλι είναι και καταζητούμενοι από τις αρχές ως κύριοι ύποπτοι. Το πρώτο μισό της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα πανέμορφο νησί (γυρίστηκε στη Χαβάη και πραγματικά πήραμε κουμπαρά μπας και καταφέρουμε να πάμε το 2043), το δεύτερο στο Παρίσι (πήγαμε και διαπιστώσαμε πόσο σνομπ είναι οι περισσότεροι Γάλλοι). Ούτε η δολοφονία ούτε το μυστήριο στο Murder Mystery 2 δεν έχουν καμία σημασία. Ακόμη και ο Πύργος του Άιφελ φαίνεται σαν ένα απλό αξεσουάρ. Το μόνο που μετράει είναι το αστείο. Και είναι χαρούμενα, χαλαρά, χαλαρωτικά αυτά τα 90 λεπτά της ταινίας. Αλλά, η ταινία είναι μια βλακεία που κοροϊδεύει τον εαυτό της με χοντροκομμένα αστεία.

https://t.co/kjNxRbfEkX

Το πρώτο Murder Mystery φέρεται να παρακολούθησαν σχεδόν 31 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες τρεις ημέρες, τεράστια έκπληξη για την υπηρεσία ροής, επομένως, το σίκουελ ήταν αναπόφευκτο. Κατώτερη συνέχεια από την πρώτη λειτουργική ταινία από κάθε άποψη και σπαταλά το ταλαντούχο καστ του. Αυτή η ταινία φέρνει πίσω τον ανόητο, χαζό Σάντλερ που το κοινό δεν φαίνεται να χορταίνει. Εμείς τον προτιμούμε στο Uncut Gems και το Hustle.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Το Hustle στο Netflix είναι άλλη μια δικαίωση του Άνταμ Σάντλερ

Μάζεψαν τα 560 “Fuck” του “Uncut Gems” σε ένα δροσερό video για όσους δεν θα πάρουν άδεια τον Αύγουστο

Η Τζένιφερ Άνιστον δίνει έναν καλό λόγο να μην ξανακάνουμε την ερώτηση “πότε θα γίνεις μαμά”